B-Girl Firebird и B-Boy Slav триумфираха в Red Bull BC

...
B-Girl Firebird и B-Boy Slav триумфираха в Red Bull BC
Коментари Харесай

B-Girl Firebird и B-Boy Slav триумфираха на Red Bull BC One Cypher Bulgaria 2024

B-Girl Firebird и B-Boy Slav победиха в Red Bull BC ONE Cypher Bulgaria, които се организира в столичния клуб Pirotska 5 на 30-ти март.

Носителите на купата в най-престижното брейк съревнование в България ще показват страната ни на световния край в Рио де Жанейро на 7-ми декември тази година.

Събитието беше представление на умения, креативност и пристрастеност. B-Girl Firebird се изправи против B-Girl Yochi, като двете превзеха публиката, показвайки високи механически умения и неповторим жанр. B-Girl Firebird в последна сметка завоюва купата със своите динамични силови придвижвания и плавни преходи, присъщи за 17-годишната B-girl от Бургас.

B-Boys, надпреварата беше също извънредно оспорвано. B-Boy Slav и B-Boy Vanko се изправиха един против различен в завладяваща крайна борба. И двамата брейкъри разшириха границите на творчеството и атлетиката, само че новаторските комбинации и точното осъществяване на B-Boy Slav му завоюваха шампионатът, затвърждавайки неговото състояние като един от водещите брейкъри в България.

Red Bull BC One Cypher Bulgaria е празник на културата на брейкданса, събиращ дружно най-хубавите B-Girls и B-Boys в страната. Събитието тази година беше доказателство за възходящия гений и възторг на сцената в България, като участниците демонстрираха най-високи равнища на умения и изкуство.

" Изключително сме въодушевени от невероятния гений и посветеност на общността на брейкърите в България, " сподели Омар RoxRite Делгадо, арбитър в събитието и част от екипа на Red Bull BC ONE All Stars.

  " Победите на B-Girl Firebird и B-Boy Slav са изцяло заслужени и чакаме с интерес да забележим по какъв начин те ще продължат да въодушевяват и да покачват равнището на брейкданс сцената както локално, по този начин и интернационално. ", споделя още той.

За Red Bull BC ONE

Red Bull BC ONE е водещото съревнование по брейкинг един против един в света. Всяка година хиляди танцьори от целия свят се състезават за шанса да показват на международния край. Повече от съревнование, Red Bull BC ONE служи като световна платформа за общността на брейкданса, с числа и работилници, които предизвикват растежа и развиването измежду танцьорите на всички места.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР