Б ен Афлек заведе бившата си любима Дженифър Лопес на

...
Б ен Афлек заведе бившата си любима Дженифър Лопес на
Коментари Харесай

Събират ли се Бен Афлек и Дженифър Лопес

Б ен Афлек заведе някогашната си обичана Дженифър Лопес на сантиментална отмора в първокласен ски курорт в Монтана, където артистът има лична хижа, оповестява английското издание „ Дейли Мейл “ ().

Вестникът разгласява извънредни фотоси, на които 48-годишният Афлек и 51-годишната Лопес наподобяват спокойни и като че ли се усещат извънредно удобно в компанията си, до момента в който се возят в джип, който артистът кара.



Твърди се, че Бен Афлек има хижа в клуб Йелоустоун в Биг Скай, Монтана,

в която постоянно ходеше на фамилни ваканции с някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър и трите им деца – Вайълет на 15 година, Серафина на 12 и Самюъл на 9 години. Смята се, че точно там той е завел и някогашната си възлюбена Дженифър Лопес.

Според източници двамата са прекарали към седмица в курорта и са били „ сами “ по време на престоя си в курорта. Бен и Дженифър за повторно са уловени от папараците дружно в рамките единствено на малко повече от седмица.

EXCLUSIVE PICTURES: Ben Affleck pictured behind the wheel as he drives Jennifer Lopez around in Montana for romantic getaway
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Двамата бяха сгодени през 2002 година ,

само че отложиха сватбата си, която трябваше да се състои през 2003 година и публично се разделиха през 2004 година Те бяха забелязани да прекарват време дружно, откакто Лопес се раздели с годеника си Алекс Родригес и след разкритието, че Афлек е деен консуматор на известно измежду звездите приложение за запознанства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР