Б ългарското посолство в Скопие изпрати протестна нота до външното

...
Б ългарското посолство в Скопие изпрати протестна нота до външното
Коментари Харесай

Гавра с паметта на загиналите българи в Охрид

Б ългарското посолство в Скопие изпрати протестна нота до външното министерство на Северна Македония

Поводът е, че вандали още веднъж оскверниха паметната плоча на 15-те български туристи, починали при случая с кораба „ Илинден” през 2009 година в Охрид.

За случая оповестиха от Външното ни министерство, които дефинираха сходно отношение към паметта на почтените жертви на драматичен случай като недопустимо.



„ Всеки акт на ненавист против друга страна или нейните жители опонира на главните полезности на актуалните демократични общества. Очакваме от управляващите на Република Северна Македония да подхващат бързи дейности за откриване на причинителите и подвеждането им под отговорност, както и за възобновяване на паметната плоча в нейния достоверен вид”, декларират от българското Министерство на външните работи.



Посолството ни в Скопие е изпратило неотложно протестна нота до Министерството на външните работи на Република Северна Македония, с която се показва позицията на страната ни.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Чудя се на шотландците, по какъв начин могат да чакат уискито да отлежава по 5-10 години?! Ние ракията я почваме още от казана. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПрогнозите са, че температурите ще се покачат на следващия ден и в други италиански градовеЖертвата е млад мъж, който беше разгласен за издирванеКакво написа той в обществената мрежа FacebookТой означи, че приходната част в бюджета се движи извънредно добреМерките са разследване на многото прояви на расизъм против британски футболистиКонтрабандната стока е задържанаАнглийската Висша лига и Бундеслигата ще приковат вниманието на феновете в ефира на DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3Как певицата отпразнува този успехВсички израелски жители на и над 3-годишна възраст ще би трябвало да покажат уверение, че са имунизирани, преболедували са COVID-19 или имат негативен тестКолко постоянно се къпе Дуейн Джонсън Скалата " Заявихме, че в случай че нямаме поддръжката на другите две партии, ние няма да предложим кабинет. Не го и предлагаме ", уточни тойВ противоположен случай който и да е длъжностен или постоянен министър на опазването на здравето ще бъде изправен пред големи компликации, разяснява тойЗа всеки човек щастието се крие в разнообразни нещаМинистър-председателят посочи, че към момента има няколко огнища, само че те са под контрола на способените властиТя е умряла на 93-годишна възраст " Близо година и половина храчех кръв, никой не ме прати в болница ", споделя Луис, който е прекарал 7 години във краткотраен арест за бежанци в Япония. 18 души са изгубили живота си в тези институцииОт мрежата Статистиката сочи: Луд
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР