Б ългария екстрадира двама руски мафиоти в Русия, обвинени в

...
Б ългария екстрадира двама руски мафиоти в Русия, обвинени в
Коментари Харесай

Москва: България предаде на Русия двама мафиоти, убийци

Б ългария екстрадира двама съветски мафиоти в Русия, упрекнати в убийства и бандитизъм. Това заяви пред ТАСС в петък формалният представител на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация Ирина Волк, показва „ Фокус”.

„ Днес в София българските сътрудници ни предадоха Владислав Мухин, упрекнат в ликвидиране и бандитизъм и Андрей Данилов, наказан за изключително тежки закононарушения, на чиновниците от Националното централно бюро на Интерпол на Министерството на вътрешните работи на Русия и Федералния работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) на Русия”, разясни Волк.

Мухин, с незаконния прякор „ Муха “, е бил деен член на проведена незаконна група, която е работила от края на 80-те години на територията на град Казан. Въз основа на искане от Министерството на вътрешните работи на Татарстан той е търсен по обвиняване в ликвидиране през 1998 година на водача на друга формация и за бандитизъм.

„ За да избегне наказателна отговорност, той бяга от правоприлагащите органи. В резултат на оперативни ограничения е открито, че е напуснал Русия. Мухин е разгласен за търсене по каналите на Интерпол, а през август 2020 година е арестуван в територия на България “, уточни Волк.



Андрей Данилов пък е бил осъждан преди за ликвидиране, както и за нелегално придобиване и носене на оръжие. По предварителни данни при започване на 2000-те години в Череповец по заповед на предприемач той се опитал да убие локална бизнесдама, на която поръчителят дължал огромна сума пари.

Данилов се опитал да влезе в жилището на дамата, само че тя съумяла да натисне паник бутон и пристигнали чиновниците на частна охранителна компания.



„ След това той открива огън, застрелвайки един от чиновниците на частната охранителна компания. Жената и вторият надзирател са ранени “, добави Волк.

Данилов съумял да избяга, наказан е задочно на 19 години затвор, разгласен е за търсене по каналите на Интерпол. През юли 2020 година той е бил арестуван в България.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Водещи--> --> Не пропускай - Представи си, че си сама в къщи и дойдат извънземните. Какво ще направиш? - Мусака. На всички им харесва. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзмамникът и жертвата поддържали онлайн връзка в продължение на две годиниТой може да бъде употребен на летища, на спортни събития и от бизнесаМарешки получи мощна поддръжка от ФранцияПетър Москов във Варна: КОД ще отстрани привилегиите за малцинствата и ще спре демократичните експериментиПутин се имунизира против ковид на 23 март, само че не пожела да направи това публичноНова функционалност на гласовия помощник ще му разреши да е в ролята на паметНеобходим пробиотик при антибиотично лечениеНека в събота тъкмо в 20:30 ч. изгасим светлините в символ на взаимност с природатаЕкипът на NOVA с извънреден роман от болница „ Света Анна " в СофияКакво следва в сериала описват актрисата Ана Пападопулу и режисьорът Виктор БожиновКандидатът за народен представител разяснява предизборната борба и сюжетите за вотаЗдравословното положение на опозиционера е приемливо, увери обаче Федералната работа за осъществяване на наказаниятаКоментар на Красимир Ципов и Крум ЗарковСпециално изявление с инфекционистта Д-р Трифон ВълковЗа какво се следи?Яница и Момчил получиха втори късмет да потвърдят, че са подготвени за победаОт мрежата Тарханов в Русия: Лудогорец е като Зенит в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР