Б ългаринът Дилян Кръстев, който е полицай в САЩ, се

...
Б ългаринът Дилян Кръстев, който е полицай в САЩ, се
Коментари Харесай

Българин се превърна в герой в Ню Йорк

Б ългаринът Дилян Кръстев, който е служител на реда в Съединени американски щати, се трансформира в същински воин в Ню Йорк, заяви.

Кръстев патрулирал на Бруклинския мост, когато към него се втурнала жена в суматоха. Тя през сълзи обяснила на служителя на реда, че детето ѝ не диша. Кръстев незабавно почнал да прави изкуствено дишане на 3-месечното момче, което било в безсъзнание, а сътрудникът му извикал кола за спешна помощ. Само навременните дейности на офицера са избавили живота на бебето.



"Притеснително е, тъй като самият аз съм татко. Като родител никой не желае да види своето дете в подобен миг на беззащитност. Няма какво да мислиш. Трябва да действаш. Всяка секунда е доста значима в подобен миг, тъй като може да го загубим това дете. Семейството са ми другари. За тях съм техният ангел ", описа Дилян Кръстев за Българска национална телевизия. По думите му, полицейската специалност е обвързвана с тренировки във всевъзможни обстановки.

NYPD officer hailed as hero after saving choking child
— Eyewitness News (@ABC7NY)
"Разбира се е притеснително, тъй като детето е доста малко. Едно е да помагаш на възрастен, само че на малко дете, това ми е за първи път ", сподели още Дилян Кръстев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР