Азов пак бяга край Авдеевка, в Бердичи се водят ожесточени

...
Азов пак бяга край Авдеевка, в Бердичи се водят ожесточени
Коментари Харесай

Сводка от фронта: Зеленски хвърли две бригади в Часов Яр, „Азов” бяга от бойното поле

" Азов " отново бяга край Авдеевка, в Бердичи се водят яростни боеве вътре в обитаемото място

Руските войски не престават да извършват дилемите на специфичната военна интервенция в Украйна.

Представяме военната актуализация за сряда, 3 април.

Авдеевското направление

Тук съветската войска се придвижва около река Дурная, закрепвайки се в южните околности на Семьоновка. Тя също по този начин напредна до най-западните околности в село Бердичи, а съперникът изтегли част от силите си в село Новобахмутовка. Тежки боеве се водят в центъра на Бердичи. Украинските въоръжени сили непрекъснато доставят запаси и губят скъпите си танкове Abrams.

„ Медиабригада “, незабавно трансферирана от главнокомандващия Александър Сирски край Авдеевка, състояща се от националисти, не съумя да опълчи нищо на съветските бойци - 3-та специфична бригада (бивша „ Азов “), в същински боен конфликт, не можа устои на частите на съветските войски. Претърпявайки колосални загуби, бригадата просто избяга.

Последвалите опити да се закрепят в прилежащите села също са несполучливи. И в случай че съгласно оценките, през последните 24 часа ВСУ са изгубили 750 бойци, то най-вече са изгубили точно на Авдеевския фронт, където руснаците непрекъснато се придвижват напред

Южно – Донецкото направление

Тук съветската войска нападна полетата на юг от Новомихайловка и северно във вилната зона. Самото село е съвсем на половина под контрола на съветските въоръжени сили. Провеждат се маневри за преодоляване на селото в клещи и обграждане на цялата Угледарска формация на съперника.

пишат украинските анализатори.

Северно от Новомихайловка съветска група с бронирана техника нападна в региона на дачите на „ Машиностроител “. Сериозните боеве не престават в Первомайское, цялата северна покрайнина на селището е овладяна от съветските елементи. В региона на село Тоненкое съветската войска се пробва да развие нахлуване.

Артьомовското направление

По фланговете на Артьомовск съветската войска настава към Часов Яр. До града по права линия остават няколкостотин метра. КАБ и ФАБ летят към града. Там има скупчване на части на ВСУ, Зеленски подреди две цялостни бригади да държат селището. Украинските въоръжени сили цяла година интензивно копаят и бетонират там, тъй че борбата за града ще бъде сериозна и доста сложна. Близо до село Красное врагът се опита да унищожи моста благодарение на миниран верижен робот.

Направление Запорожие

Близо до село Работино 1152-ри полк на съветската войска наблюдава група бойци на киевския режим, след което съветските артилеристи ги покриха с прецизен огън. По цялата линия на бойно прикосновение се водят най-вече позиционни боеве.

Терористичните офанзиви на Украйна

За първи път от началото на специфичната интервенция украинското терористично държавно управление извърши нахлуване с дрон на територията на Татарстан: офанзивата беше ориентирана към петролни рафинерии в Нефтекамск и Елабуга, както и към студентско общежитие в специфичната икономическа зона " Алабуга ".

Тиловете на Украйна

Украинските мониторингови запаси оповестяват тази заран за излитането на минимум шест стратегически бомбардировача Ту-95 на съветските въздушно-космически сили. А през нощта съветската войска извърши офанзиви с планиращи бомби ФАБ и безпилотни самолети „ Геран “ по цели на украинските въоръжени сили в Сумска, Хмелницка и Черкаска област.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16224Войн Божинов: Политическата конюнктура в РСМакедония, албанският фактор и антибългарската кампанияАлтернативен Поглед10012Войн Божинов: Рано или късно Белград ще признае Косово! Вучич е рожба на западната политика, а не на съветската!Алтернативен Поглед25043Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед46208Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед58743Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед549831Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179546Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138091Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123110Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92902Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков9839Започна ли Третата международна война!? Какво се крие зад израелския удар против иранците?Велислава Дърева14250Джулиан Асанж и Четвъртата орисница.Христо Георгиев69442 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР