Азис за първи път открехва душата си и разкри, че

...
Азис за първи път открехва душата си и разкри, че
Коментари Харесай

Азис: Майка ми се срамува, че съм гей! Водеше ме по доктори, за да ме излекуват!

Азис за първи път открехва душата си и разкри, че майка му Гергина и цялото му семейство се срамят от неговата хомосексуалност, разбра HotArena.

Родителите му освен не го подкрепяли, ами като тийнеждър правели всичко допустимо, с цел да го накарат да харесва дами. " Майка ми ме водеше по лекари, с цел да ме излекува. Доведе уролог у нас. Разочаровах ги, че не се роди елементарен човек ", разкри една от най-големите си секрети Азис. 

Певецът счита, че една от аргументите за отношението към него на фамилията му е неналичието на информация. В годините, в които той израства, няма интернет и околните му нямало по какъв начин да се осведомят какво е това хомосексуализъм. Родителите му до ден сегашен не могат да одобряват неговата ориентировка. Смятат, че това е някаква болест, която един ден ще му мине и той ще стартира да харесва дами. 

За негово благополучие, ориентацията му не е прокарала граници сред него и околните му. Кралят на поп фолка е извънредно непосредствен с майка си и лелите си и им оказва помощ с всичко допустимо. Баба му, която умря предходната есен, също не разбирала половите му желания, макар голямата любов, която свързваше двамата. 

Азис е един от първите у нас, който намерено демонстрираше ориентацията си. През 2006 година даже подвигна женитба с тогавашния си другар Ники Китаеца, който в следствие съобщи, че връзката им е била просто пи ар. След него Азис имаше обществена спекулация с Коце Ламята, само че след него внезапно стартира да крие персоналния си живот, написа Галерия.

Известно е, че имаше връзка с мъж на име Велизар, чието име е татуирано на ръката му, само че дали към момента са дружно, артистът отхвърля да разяснява. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР