Азис си договорил колосално висок хонорар в „Маскираният певец“ Азис прецака

...
Азис си договорил колосално висок хонорар в „Маскираният певец“
Азис прецака
Коментари Харесай

Азис прецака панелистите в „Маскираният певец“

Азис си договорил колосално висок хонорар в „Маскираният певец“
Азис прецака панелистите в „Маскираният певец“. Снощи беше финалът на риалитито, а успеха отиде при Виктория Георгиева, която се криеше в костюма на Госпожицата. Последните няколко седмици обаче тлееше напрежение сред детективите в предаването.

Причината за породилия се спор е финансова, научи „Уикенд“. Малко преди финала на риалитито стана ясно, че най-голямата звезда измежду панелистите – Азис, получава прекомерно висок хонорар, а останалите са били прецакани с много по-тънки суми.

За всяка своя изява в „Маскираният певец“ поп фолк изпълнителят прибира по 10 000 лв.. Сумата е много по-висока на фона на надалеч по-скромните пари, които получават останалите „детективи“.

Азис бил непреклонен във връзка с хонорара си за шоуто. Той бил безапелационен, че единствено против сумата от 10 000 лв. ще си наруши комфорта в събота вечер да не си е вкъщи. Въпреки опитите да се спогодят за по-малка сума, поп фолк изпълнителят не отстъпил и в последна сметка постигнал своето.

Хонорарите на останалите панелисти в „Маскираният певец“ били 10 пъти по-ниски. Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова взимали едвам по 1000 лв. на предаване. За да няма напрежение в шоуто, на останалите панелисти било обявено, че Азис получава по 1500 лв..

Истината за сумата, която поп фолк изпълнителят взема обаче лъснала наскоро, с помощта на приказлива счетоводителка от Нова тв. Вестта, че Азис е оценен цели 1о пъти по-скъпо, безусловно раздрусала екипа на шоуто.

Най-ядосана от наученото била Марта Вачков, а Владо Пенев даже се зарекъл, че повече няма да взе участие в предаването.

Според феновете е изцяло обикновено Азис да получава по-висок хонорар от останалите, тъй като точно той е този, който изнася шоуто на гърба си. „Нормално е Азис да взима най-вече, точно той изнася шоуто на гърба си. Често е по-атрактивен даже от пеещите участници. Всеки път е с блестящи тоалети и знае какво да каже“, разясняват феновете на „Маскираният певец“.
 Азис си договорил колосално висок хонорар от
Азис си договорил колосално висок хонорар от „Маскираният певец“ сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР