Азис се реши на първия си онлайн концерт, който доста

...
Азис се реши на първия си онлайн концерт, който доста
Коментари Харесай

Азис не си помни текстовете на песните си

Азис се реши на първия си онлайн концерт, който много шумно популяризира освен в обществените мрежи, а дори и в ефира на Нова тв. Съвсем разумно, защото Кралят на фолка бе в детективския панел в шоуто „ Маскираният артист ”.

Часове преди блесне с бенда си онлайн във всички свои сметки в обществените мрежи, Азис загатна в утринния блок „ Здравей, България ”, където се включи от вкъщи си, даде обещание, че ще разкрие доста любопитни обстоятелства на феновете си.

„ Този концерт е самобитна изповед за моята кариера. Между песните аз описвам за живота си ”, показа Азис с усмивка. Той описа по какъв начин е основал някои от най-големите си шлагери. Интересното е, че Кралят на фолка трябвало да си напомни доста от тях за онлайн концерта.

„ Изпълнявах песни, забравени даже от мен. Аз се пробвам да си напомня текстовете на много от моите песни, тъй като когато не работя и нямам този тренинг, не помня текстовете ”, призна хитовият артист. Той се решил най-накрая да направи онлайн концерт с бенд от 8 души, тъй като към този момент от много време това е методът да стигнеш до публиката си и публиката - до теб.

Откакто коронавирусът върлува и в България , Азис съвсем не излиза от вкъщи си .  Започнал да разхожда кучетата си, което до преди този момент не му се било случвало постоянно. „ Стоя си у дома. Няма и къде да вървя ”, показа звездата, тъй като тогава може да срещне доста хора, което в изискванията на пандемия не е целесъобразно. „ Не съм срещу имунизирането, само че има потребност от информация. Иска ми се да изчакам, иска ми се да мине някакво време ”, сподели той.

В последна сметка, онлайн концерта му пожъна голям триумф. Спектакълът бе гледан непосредствено от към 150 000 души. Азис занапред ще го инсталира и ще го показа още веднъж след празниците, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР