Азис на нож с родата. Истинска война пламна между наследниците

...
Азис на нож с родата. Истинска война пламна между наследниците
Коментари Харесай

Прокълнатo злато скара Азис с родата

Азис на нож с родата . Истинска война пламна сред наследниците на фамозната гадателка баба Станка, разбра HotArena.

Колоритната ромка се спомина ненадейно преди няколко месеца. Оказа се обаче, че тя е оставила солидно завещание на рода си. Типично съгласно циганските обичаи и традиции, ясновидката е натрупала злато, а след гибелта й станало ясно, че е съумяла да скатае над 50 кила от скъпия метал.
 
Сега поради наследството Азис и останалите от клана са се хванали гуша за гуша, разясняват в Констинброд, където баба Станка живееше няколко десетилетия. Изпълнителят настоял да вземе 20 кг. от общо 50-те кила доблестен метал, останал като завещание от прословутата ясновидка, тъй като бил обичаният й внук.

Златото било под формата на пръстени, гердани, гривни, брошки и ювелирни предмети, които Станка получила от свои клиенти, останали удовлетворени от услугите й. Имало и синджири и плетени гривни, които врачката купувала, с цел да „ обърне “ парите.
 
Освен скромните 20 лв. за гледане, които вземала до последните дни от живота си, старицата не отказвала злато. Цялото благосъстояние било прикрито в сандък, в онази част от къщата в Костинброд, която бабата обитавала сама.
 Имане
Приживе никой не смеел да барне имането й, тъй като било 100% несъмнено, че Станка ще го разконспирира и накаже по всички правила на мешерето. За лютия й темперамент се носели митове в цялостен Констинброд. Единственият човек, на който старицата прощавала белите, бил Азис.

Затова поп фолк изпълнителят и майка му Гергина упорствали да вземат общо 20 кг от златото. Останалите 30 кила трябвало да се поделят сред другите четири деца на врачката и техните наследници. Това нажежило атмосферата в фамилната къща до краен лимит. Не минавало и ден, в който членовете на многолюдната фамилия да не се карат и заплашват – като се стартира с черномагьосничество и се стигне до мутри.

От всички най-вече страдал брачният партньор на известната врачка. Дядото на Азис нямал искания за златното имане на половинката си, нито пък се интересувал от банковите й сметки. Олелията в дома го просълзявала и се случвало да плаче с часове, седнал на инвалидната си количка. Той се молел на Бог да вкара ред в кавгите, даже викал духа на Станка на помощ, само че казусът по този начин и не се разрешавал, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР