Азис може да е един от най-скандалните изпълнители в историята,

...
Азис може да е един от най-скандалните изпълнители в историята,
Коментари Харесай

Дъщерята на Азис поиска нещо, което го вбеси

 Азис може да е един от най-скандалните реализатори в историята, само че това напълно не му пречи да бъде татко за образец и да защищава щерка си от светлините на прожекторите. Факт е, че дребното му момиченце към този момент е пораснала млада дама и е навлязла в тийнейджърска възраст, когато децата имат огромно предпочитание за всевъзможни опити с външния си тип. По непотвърдени клюки суетата не е подминала и наследницата на ромския славей.

Оказа се, че за 15-ия си рожден ден Рая поискала да се снабди със силиконови гърди, макар че родителите ѝ са създали всичко допустимо да пораства в спокойна среда и да не се поддава на въздействието на шоубизнеса. И въпреки Азис да е прочут с безбройните хирургически интервенции, които е претърпял за увеличение на интимните си елементи, поправяне на ушите и какво ли още не, той е твърдо срещу щерка му да протяга ръка към силикона.

Всъщност, артистът има много по-големи проекти и упоритости за Рая и фантазията му била тя да е първия член на фамилията, приключил висше и към този момент правил изследване за задгранични университети, където тя да продължи образованието си, откакто приключи гимназия. 

По всичко проличава, че Азис не желае неговата Рая да потегля по пътя на шоубизнеса, не и със силиконови гърди. Истински баща, който е угрижен за бъдещето на момичето си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР