Азис, който е сред участниците в шоуто Като две капки

...
Азис, който е сред участниците в шоуто Като две капки
Коментари Харесай

Защо е Азис е роден в затвора и още подробности от миналото на Краля на попфолк

Азис, който е измежду участниците в шоуто " Като две капки вода ", трогна майка си с пост във Facebook. Почитателите на Краля на попфолка бяха умилени, само че и сюрпризирани за следващ път, от смелостта му да показа за сложните моменти и провокации по пътя му към върха. До огромна степен Азис дължи успехите си на майка си, призна самият той.

" Честит празник, блага мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички вероятни състезания и сходни, вярвайки в мен и гения ми. Ти не се отхвърли и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и споделяха, че нямам музикален гений. По това време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за безочливост. Ти беше първия войник против дискриминирането в България! Красива и наперена, съвсем като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка дребното си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм с помощта на теб! Обичам те! ", написа Азис към фотоси с майка си.

Честит празник, блага мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички вероятни състезания и...
Posted by on
Почитателите, които добре познават биографията му, знаят, че и началото на професионалната му кариера не е било по никакъв начин елементарно. Васил Троянов Боянов, както е рожденото му име, чества 43-рия си рожден ден на 7 март. Роден е в Сливен. Появил се на бял свят в локалния женски затвор. Това показа и майка му в изявление за предаването " Ничия земя " по Нова тв през януари 2019 година Азис схванал към този момент като по-голям и дори успокоил майка си да не се тормози. След диалога им, Кралят на попфолка оповестил обществено фамилната история. Майка му Гергина и лелите му също са я разказвали, написа " HotNews ".

Майката на Азис попаднала зад решетките по волята на личния си татко. Той я вкарал там, с цел да не се дами за Траян, бащата на Азис. Любовта им била срещу порядките. Гергина е от Калдарашите, а татко му – турски ром, както споделиха в тв изявата си. При това е и музикант. В пандиза Гергина схваща, че е бременна. Когато към този момент излиза, родителите ѝ оферират да осиновят Васил, да се грижат за него и тя отново да е свободна мома. Гергина обаче изрично отказала да даде детето си. " Надвихме на родителите си. Опълчих се. Не желаех да дам Васко – обикнах от първата секунда, в която го видях ", споделяла е Гергина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР