Азис и Тони Стораро успяха да заровят томахавките, загърбвайки окончателно

...
Азис и Тони Стораро успяха да заровят томахавките, загърбвайки окончателно
Коментари Харесай

Азис и Тони Стораро пак се обичат

Азис и Тони Стораро съумяха да заровят томахавките, загърбвайки дефинитивно враждата, поради която не си говореха в продължение на цели 3 години. Към днешна дата двамата още веднъж се обичат и го оповестиха обществено, тъй че към този момент не подозират, че краят на тихата им война е рекламен ход.

 

Припомняме, че тъкмо такива подозрения се появиха, откакто стана ясно, че Азис ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро. Преди това двамата не поддържаха контакт много време, въпреки при започване на професионалния им път да бяха извънредно близки. Те даже имат няколко дуета дружно, само че в един миг славата ги раздели.

 

Помежду им не е имало спор, само че двамата се отчуждили. През 2017 година като израз на разрушената им дружба Азис не почете поканата на Тони за сватбата на Фики.

Така и не става явен методът, по който отказал Краля на попфолка, само че по този начин или другояче Стораро старши бил доста афектиран. Тогава Стораро съобщи, че 20-годишно другарство не може да бъде захвърлено по този метод и пожела на Азис да е жив и здрав и да не не помни старите си другари. Накрая си пожела един ден с сътрудника му още веднъж да се срещнат и да си споделят някои неща.

 

Очевидно желанието му се е сбъднало, тъй като Азис освен ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро, а и направи дует с огромния му наследник – песента „ Цвето “, показана тези дни.

Това не е първият път, в който Азис и Фики се събират за дует – през 2015 година изпяха дружно парчето „ Блокиран “, а по-късно се изявиха в трио с Мария – „ Мръсни думи приказва “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Азис Тони Стораро певец юбилеен концерт сдобряване приятелство Фики Стораро покана сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР