Азис, Галена и Меди тръгват на мега турне зад океана.

...
Азис, Галена и Меди тръгват на мега турне зад океана.
Коментари Харесай

Азис, Галена и Меди гушват 1 млн. долара от турне в САЩ

Азис, Галена и Меди потеглят на мега турне зад океана. Тримата чалга реализатори ще изнесат серия концерти там през февруари идната година. Още занапред обаче потриват предостатъчно ръце поради солидната сума, която ще гушнат от изявите си – 1 млн. $. За момента мълвата носи, че родните звезди имат 7 уговорката в Щатите.

 

Тази сума обаче надалеч няма да е крайната, имайки поради великодушните възнаграждения и още по-солидните бакшиши зад Океана. Това не е първото им турне в Америка, само че наличието на Меди ще сътвори спомагателен нюанс.

Предстоящият тур на изпълнителите обаче крие и известна доза риск, поради обстоятелството, че в последно време доста от изпълнителите ни се хвалеха с блестящи турнета там и Консулския отдел за издаване на визи в Съединени американски щати най-сетне се усети, че те не отиват на туризъм, а да работят, освен това без да заплащат налози.

 

Именно поради това редица родни реализатори се снабдиха с черен щемпел за Щатите и скоро няма да могат и да мечтаят да се доберат още веднъж до там. Обикновено се стига до тук, защото изпълнителите ни си икономисват 4000 хиляди евро – толкова коства работната виза за Съединени американски щати. Фолкзвездата Ивана е измежду първите реализатори, попаднали в черния лист. Служителите в американското посолство я отрязали преди повече от десетилетие, без доста пояснения.

 

Задявките на Азис с данъчните пък са нещо постоянно. Преди няколко години бирниците го хванаха, че не е плащал налозите си. откакто страната продаде жилището му на студентка от Софийския университет, той въпреки всичко съумя да се издължи. Обиден от случилото се, Азис даже разгласи, че ще напусне страната, защото не му се нрави, че органите на реда все го „ следвали “, а същинските крадци се разминавали сред капките.

 

Към днешна дата чалгарят не може да скрие и стотинка от Национална агенция за приходите, които дебнат приходите и участията му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Азис Галена Меди турне САЩ изпълнители певци Ивана доходи НАП работна виза
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР