Азис е толкова години под светлината на прожекторите, при това

...
Азис е толкова години под светлината на прожекторите, при това
Коментари Харесай

Азис готов да спре да пее, започнал с музиката от немай-къде

Азис е толкоз години под светлината на прожекторите, освен това все провокативен, а постоянно и искрено абсурден, и отново откри с какво да изненада публиката. Дни откакто разгласи, че в фамилията му се чака появяването на трето дете, Кралят на попфолка призна, че е подготвен да смени музикалната си кариера с друга. Всъщност, той бил пропял, тъй като нямало какво друго да прави.
„ Никога музиката не е била моята пристрастеност. Започнах с нея, тъй като трябваше да работя нещо. Пробвах сервитьор, барман, общ служащ – работих какво ли не. И пеенето ми беше най-лесно. Дори сега, в случай че намеря нещо по-добро, спирам с музиката на мига! ”, разгласи Азис в диалог с фенове в обществената мрежа.

Както е известно, хитовият реализатор, който на 7 март ще чества 45-тия си рожден ден, работел от дребен. Васил, както е рожденото му име, израства в Костинброд и в София, като известно време живеел с родителите си и в Германия, където също работел, помагайки за фамилния бюджет. Известно време разхождал кучета на богаташи против алегорична отплата. Азис прекъснал образованието си след пети клас и известно време пеел с татко си Траян, който бе акордеонист и артист. В гилдията се приказва, че таткото на известния реализатор нямал отношение към чалгата, свирел латино, испанска музика.

Друга легенда гласи, че преди да се причисли към „ Съни мюзик ”, Азис пял не чалга, нито дори ромски песни. Първата му издадена касетка е с български църковни песнопения, за което татко му оказва помощ . След това Азис издава албум с ромски песни със заглавието „ Нокът ” през 1999 година Това е резултат от първия му продуцентски контракт. С въпросната компания не продължава дълго, тъй като носи „ Нокът ” на Крум от „ Съни мюзик ”, което слага началото на взаимната им работа. До тогава, като всеки реализатор при започване на кариерата си, Азис пеел в разнообразни заведения. Той правел възторг, където и да отидел, поради което от „ Съни мюзик ” нямали съмнение дали да започват взаимна активност и да продуцират първите му фолк записи.

Скоро след старта на съдействието им, излиза независимият му албум „ Болка ”. Азис печели първото си огромно отличие - определен е за артист на годината на ромски фестивал в Стара Загора. Още на идната година стартира да прокарва скандалния си имидж и да посява семената на всички бъдещите легенди за себе си, които вълнуват публиката му и до през днешния ден. Действително, макар скандалните прояви и изявления на Азис през годините, към момента е обгърнат от тайнственост.

И до през днешния ден да вземем за пример има подозрение за половата ориентировка на артиста. Наскоро пък, когато разгласи, че в фамилията му отново ще се усили, в музикалните среди незабавно се появи слух, че детето не е на Азис, а на сестра му Матилда. Кралят на фолка има пораснала щерка, която отглежда с приятелката си Галина, а предходната пролет съобщи, че е станал татко на наследник. Нищо повече не се знае по тематиката, макар че животът му постоянно е изглеждал на показ. Така че същинската тайнственост е по какъв начин Азис е съумял да построи облика си и да поддържа тайнственост и интерес към този момент толкоз години.

В подтекста на неизчерпаемите изненади на артиста е новото 20 от тази седмица, че музиката в никакъв случай не му била пристрастеност. „ Музика ненавиждам! Близките ме изнервят! Какви нелепости приказваш? ”, възкликна Азис на въпрос на почитател, който се поинтересува какво го прави благополучен, с изключение на музиката и околните. Певецът постави емотикона смеещо се дребосъче към отговора си, само че това не значи, че е било на смешка. Той съобщи още, че е желал да се занимава с кино, изкуство, картини, мода, както и да бъде редактор на списание. От диалога му с почитатели в обществената мрежа стана ясно още, че в действителност има интервенция за увеличаване на члена и в никакъв случай не е самичък, постоянно е придружаван от телохранители. „ Това, че ти не ги виждаш, не значи, че те не те следят ”, съобщи Азис в отговор на обожател.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР