Азис е пълно копие на татко си Траян. Това стана

...
Азис е пълно копие на татко си Траян. Това стана
Коментари Харесай

Азис е копие на баща си Траян

Азис е цялостно копие на баща си Траян. Това стана ясно, откакто Кралят на попфолка сподели нова фотография на татко си от младостта му. Поводът бе диалог с почитатели в обществената мрежа, а около фотоса бе припомнена и любовната история на родителите на артиста. Траян и Гергина водели война, с цел да са дружно, опълчвайки се на порядките, поради което минали през редица тествания.
 

„ Брадата ми е генетично наследена от баща ” , показа артистът, който другояче преди време си присади окосмение на гърдите и корема. Васил, както е същинското му име, наподобява освен образно на баща си Траян. От него е взел и огромна част от музикалния си гений, тъй като татко му е бил акордеонист. Въпреки че цялостен живот изкарвал прехраната си по почтен път, това се оказало незадоволително, когато се влюбил в Гергина, която била Калдараши. Баща й бил твърдо срещу да се задомява с Цуцоман от столичния квартал „ Факултета ”. Стигнало се до там, че с цел да я отдели от Траян, таткото на Гергина направил по този начин, че да попадне в Сливенския затвор. Там тя научила, че е бременна.

Синът й Васил се ражда на 7 март 1978 година Когато Гергина излязла с детето, родителите й предложили да го осиновят и да се грижат за него. Гергина отказала и се събрала с огромната си обич Траян, с който по-късно имат и щерка.

Семейството живеело в Костинброд и в София. За известно време се открили и в Германия, където Васил работел наедно с родителите си, като най-често разхождал кучета против възнаграждение. Той показал музикалния си гений от дребен и постоянно ходел с татко си по участия. Още тогава Васил бил уверен, че един ден ще стане звезда и дори постоянно споделял на роднините си тези визии. На майка си пък обещавал, че като стане звезда, ще й купи най-хубавите облекла и бижута. Така и станало.

Гергина доста вярвала в сина си и дори правела всичко допустимо, с цел да му помогне да сбъдне фантазиите си. За това показа и самият Азис предходната година, когато честити 8-ми март на родителката си, като й благодари за всичко, което е направила за него. „ Честит празник, блага мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички вероятни състезания и сходни, вярвайки в мен и гения ми. Ти не се отхвърли и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и споделяха, че нямам музикален гений. По това време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за безочливост. Ти беше първия войник против дискриминирането в България! Красива и наперена, съвсем като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка дребното си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм с помощта на теб! Обичам те! ”, показа Азис тогава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР