Азис е един от малкото известни българи у нас, които

...
Азис е един от малкото известни българи у нас, които
Коментари Харесай

Азис разказа тежката си съдба на цял свят, започнал работа на 10 години

Азис е един от дребното известни българи у нас, които приказват намерено за етническата си принадлежност и всички знаем тежката история на Васил Боянов Троянов. Е, той я показа синтезирано, на британски. За да въодушеви всеки.

Виж още: Алисия за първи път намерено за мъжа до нея! Съдбата ги събрала посредством... злополука

" Здравейте, аз съм Азис. Циганин съм ", стартира артистът, като демонстрира пред камерата поредност от листа с написан на британски текст. След това споделя, че е роден в пандиза.

Виж още: Глория видя къде океанът и морето стават в едно! С обичания са в парадайса!

" Не съм просветен. Майка ми ме обличаше с дарения от БЧК. Хранили сме се с артикули с изминал период на валидност, които супермаркетите изхвърлят и сме били гонени поради това ", продължава описа за тежката си орис артистът. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, след това отпътува за Доминикана и нагорещи пристрастеностите

Азис признава, че е почнал да работи едвам на 10 години. Разнасял рекламни брошури и разхождал кучета. Въпреки това обаче, все се намирали хора, които му казвали, че ще стане скитник. " Ако преминавате през сложен стадий, не се отхвърляйте. Всичко ще бъде наред ", приканва Азис. 

Виж още: Почивка след почивката! Николета се върна от Виетнам, отмаря в родни SPA курорти

Всъщност първите триумфи на Азис идват през 1999 година, когато той подписва първия си продуцентски контракт. Избира прозвището Азис от името на воин в турски филм.

Няколко години по-късно няма българин, който да не знае кой е Азис. Но освен поради провокативната му осанка, само че и поради безспорния му гений.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР