Азис духна свещичките на тортата за рождения си ден в

...
Азис духна свещичките на тортата за рождения си ден в
Коментари Харесай

Азис духна свещичките на тортата за 45-ия си рожден ден

Азис духна свещичките на тортата за рождения си ден в първокласния си Майбах и посред природа. Един от най-известните български попфолк реализатори става на 45 години и по този мотив получи торта, отрупана с плодове и поднесена от водача на автомобила му. 



„ Кралят на попфолка ” или Васил Боянов е роден в ромско семейство в град Сливен през 1978 година, само че своето детство прекарва в Костинброд и София. Прекъсва образованието си след пети клас, като известно време пее дружно с татко си. Работил е и в Германия като разхождал кучета.

Личният живот на Азис е обгърнат в тайнственост, а и много се спекулира със сексуалнта му ориентировка.  През 2007 година се роди щерка му Рая, а през 2022 година той се снабди и със наследник, чието име не е оповестено. От един месец насам артистът разгласява фотоси и с трето бебе, без да дава повече детайлности.

Негови сътрудници и колежки го обсипаха с пожелания за празника…

„ Празнувай и бъди цветущ,неповторим АЗИС! Здраве,любов и големи креативен криле ти поисквам!Имаш това,,което доста други нямат -ангелско благоухание с демонски взор!Разбивай все по този начин ”, е пожеланието на Есил Дюран. 

„ Честит Рожден Ден, братчето ми. Хубав си и все по-хубав да ставаш, в случай че има накъде ”, написа Галена.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР