Азиатската обиколка на председателя на Народното събрание продължава във Виетнам.

...
Азиатската обиколка на председателя на Народното събрание продължава във Виетнам.
Коментари Харесай

Туризмът е във фокуса на срещите на Росен Желязков във Виетнам

Азиатската обиколка на ръководителя на Народното събрание продължава във Виетнам. За задълбочаване на взаимната работа в региона на туризма беседва през днешния ден Росен Желязков със секретаря на комитета на виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин.

Свързаността е нов тласък за стопанската система - това съобщи ръководителят на Народно събрание Росен Желязков в провинция Нин Бин, където организира срещи на най-високо политическо равнище. Беше дадена поръчка за по-тясно съдействие в региона на търговията, туризма, високите технологии и образованието.

" Конете препускат сами, а птиците летят дружно, дано в полета към напредък да бъдем дружно " - по този начин ръководителят на Народното събрание Росен Желязков даде поръчка за по-голямо сътрудничство сред България и Виетнам.

" С влизането в действие на съглашението за свободна търговия и отбрана на вложенията и отпадането на митата от двете страни е показателно метода, по който и стокообменът се усилва сред Виетнам и Европейски Съюз. А за нас е извънредно значимо зоната на Югоизточна Азия, както в учредителен аспект със страните от АСЕАН да бъдат все по-утвърждавани и все по-развивани, тъй като районът на Югоизточна Азия е извънредно динамичен и забавен ", уточни още Росен Желязков.

" Ние се стремим да сме зелена провинция. Индустрията, културното завещание и туризма са моторите на развиването ни. Надяваме се, че ще имаме съдействие с други градове в България в тези области ", сподели Доан Мин Хуан - секретар на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин.

В Ханой българската делегация постави венец пред паметника на героите и мъчениците и посети мавзолея на президента Хо Ши Мин.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР