Азиатската нация също така подчерта обвързването си с Русия срещу

...
Азиатската нация също така подчерта обвързването си с Русия срещу
Коментари Харесай

Северна Корея казва, че Путин може да посети на „ранна дата“ на фона на напрежението в САЩ

Азиатската нация също по този начин акцентира обвързването си с Русия против Съединени американски щати и разкритикува Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за свикването на изключително съвещание поради последните балистични проби на страната.

Северна Корея съобщи, че се е съгласила за по-нататъшно стратегическо и тактическо съдействие с Русия за определяне на „ нов многополяризиран интернационален ред “, до момента в който двете страни работят за построяването на обединен фронт в лицето на своите обособени, което ускорява напрежението със Съединените щати.

Описвайки срещите на севернокорейския външен министър Чое Сон Хуей с съветския президент Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров в Москва предходната седмица, външното министерство на Северна Корея сподели, че Путин също е удостоверил готовността си да посети Пхенян и сподели, че това може да стане на „ ранна дата “.

Северна Корея интензивно укрепва връзките си с Русия, очебийно от септемврийското посещаване на водача Ким Чен Ун в Русия за среща на върха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР