ази седмица Ловците са абсолютни шампиони с три победи, а

...
ази седмица Ловците са абсолютни шампиони с три победи, а
Коментари Харесай

Джералдин срещу Ивайло в елиминационна битка в „Игри на волята: България”

ази седмица Ловците са безспорни първенци с три победи, а Рибарите и Жътварите излъчиха своите номинирани, които би трябвало да се преборят за оставането си в предаването. Изпитанието, с което се сблъскаха Ивана, Джералдин, Христа и Ивайло, беше обвързвано със законите на Архимед и огромна доза устойчивост. Те разполагаха с два лоста и сфера, която трябваше да задържат оптимално дълго време във въздуха, а компликацията се усилваше от смяната на позицията в краката през избрани шпации. Всеки от тях имаше право единствено на едно изпускане на сферата – второто го изпращаше непосредствено на елиминационен дуел.

Балансирането на сферата се оказа най-трудно за Джералдин. Няколко минути след старта на тестването тя се оказа първата изгубила опцията да се избави и да получи премията от 50 златни гроша. Целенасочено и с ясна тактика Ивайло избра да се изправи на дуел точно против най-младия участник в надпреварата, като остави своята сфера да падне два пъти.

Осем минути и половина бяха потребности на Христа, с цел да победи Ивана, която направи своите две неточности след промяна на позицията на краката си. Така бизнес дамата съумя да завоюва освен първото място в тестването, само че и грошовете.

В отсъствието на Христа и Ивайло останалите Рибари се усещаха умерено край Дивата река. При завръщането им синьото племе беше ненадейно от новините, които те носеха. Жътварите пък останаха разочаровани от представянето на Джералдин и Ивана.

След борбата за Рибарите предстоеше среща с водещия Димо Алексиев, който им беше приготвил опция да пазарят потребни принадлежности, само че не и храна. Сред продуктите, които единствено Христа можеше да купува, беше и телефонен диалог с нейното семейство, който обаче беше на двойна цена. Единствено Екатерина ѝ предложи да ѝ даде всички грошове, които има, с цел да се чуе с децата си, само че бизнес дамата отхвърли. Племето единомислещо реши да не закупи нито едно от препоръчаните им принадлежности.

С какво тестване ще се сблъскат Ивайло и Джералдин при новата им среща на Арената и кой ще напусне „ Игри на волята: България”? Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в премиерния епизод на риалити предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР