ази хаотична, динамична и доминираща от негативни новини обществена среда

...
ази хаотична, динамична и доминираща от негативни новини обществена среда
Коментари Харесай

Каква е оценката на българите за 2020 г.

ази безредна, динамична и преобладаваща от отрицателни вести социална среда е оказала въздействие върху настройките на българите. Пандемията е повлияла в професионален, стопански и здравен аспект на живота на хората. Така разяснява оценката на българите за 2020 година, на база изследване на „ Тренд”, политологът Анастас Стефанов в ефира на " ".

Ето и част от данните: 80% от интервюираните са на мнение, че 2020 година е била неприятна година за България. В персонален проект за 39% от българите годината е била добра, а за 47% - неприятна. Оставаме и песимисти за 2021 година Мерките против COVID-19 имат и своите положителни страни – прекарваме повече време със фамилията си.

"Данните се явяват една пресечна точка на всичко това, което се е случило през 2020 година в значителен проект и е рефлектирало върху публичните настройки ", добави той.

Сериозен е процентът на негативното мнение на респондентите във връзка с това добра или неприятна е била 2020 година

"В този знак имаме най-съществена динамичност. Негативните оценки се изстрелват нагоре, по отношение на 2019 година Това демонстрира фрустрацията в настройките дали годината е била добра, или неприятна за България "”, разяснява още Стефанов.

Повече по тематиката вижте във видеото.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР