азходите за образование са огромен проблем за младите хора в

...
азходите за образование са огромен проблем за младите хора в
Коментари Харесай

Тези звезди наистина помагат на феновете си

азходите за обучение са голям проблем за младежите в Съединени американски щати. Често таксите за университетите са толкоз високи, че младежите остават длъжници в продължение на десетилетия след довеждане докрай на образованието си. Цените на образованието вършат висшите учебни заведения недостъпни за доста младежи. Ето за какво някои от най-големите звезди оказват помощ на почитателите си, като финансират образованието им. Вижте повече във видеото от канала „ ” на.

Бионсе

През 2017 година певицата подари 100 000 $ на четири студентки, които възнамеряват или към този момент организират образованието си в следните четири образователни заведения: музикалният лицей в Бъркли, школата по дизайн в Парсънс, Харвардският университет и колежът „ Спелман”. Идеята на Бионсе е била да подкрепи на студентски с насърчаване на ексцентрично мислене, храброст, креативност и убеденост в себе си.



Ники Минаж

През 2017 година Ники Минаж даде обещание в Туитър, че ще заплати годишните такси за университет на 20 от най-големите ѝ почитатели. Условието беше техните оценки през миналата образователна година да са отлични. Не е ясно какъв брой общо е дарила Минаж на щастливите студенти, само че в профила си в Инстаграм тя качи сумата, която тя е дарила за първите осем щастливци. Тя възлиза на 18 000 $.

A post shared by (@nickiminaj) on May 12, 2017 at 10:34am PDT

Риана

През 2016 година певица подари сред 5000 и 50 000 $ на студенти от Карибите и Южна Америка, които желаят да учат в Съединени американски щати, само че нямат опция.



Дрейк

Дрейк е прочут със своята благотворителност. През 2018 година той изненада студентка, като ѝ подари 50 000 $, с които тя ще може да заплати годишната си такса за образование.

Леброн Джеймс

През 2018 година баскетболистът отвори учебно заведение, което е предопределено за деца в риск в родния си град Акрън. Учебното заведение има потенциал от 240 възпитаници и задачата му е да подкрепи тяхното развиване. След като го завършат учениците имат опция да аплайват в университета в Акрън, а образованието му ще бъде финансирано от баскетболиста.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР