Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си

...
Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си
Коментари Харесай

Яни Янков пети на „Звезде гранда“: Знаех, че ще отпадна от финала

„ Аз знаех, че ще отпадна от финала, тъй като самичък си давах сметка, че съперниците от Северна Македония бяха по-добри от мен “, сподели българинът Яни Янков , който почтено показа страната ни в сръбското музикално шоу „ Звезде гранда “. Перничанинът отпадна от конкуренцията на крачка от успеха в 17-ия сезон на огромното балканско музикално шоу.

В тройката на финала останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония, и Шейла Зонич. На първо място след гласоподаване феновете справедливо сложиха Шеалй Зонич, написа България Днес.

Тя си потегли от риалитито с огромната премия – чисто нова кола и покриване на всичките й разноски по продуциране, филмиране и маркетингово промотиране на нейна ария, както и контракт за участия на редица музикални подиуми.

В конкуренцията за премията се впуснаха общо 20 надарени артисти, които се пребориха за място на огромния край. За последно на сцената своите осъществявания показаха 10 мъже и 10 дами, като единствено един от тях можеше да грабне огромната премия.

Яни Янков излезе от шоуто под номер 5. Той се класира на втория кръг от финала, само че не продължи към третия. Янков избра да изпее две песни на обичания на Балканите сръбски реализатор Шабан Шаулич. Нашето момче съумя да завоюва благосклонностите на сърбите, тъй като пое риска и се спря на репертоар от български национални песни , с които се показа в четирите следващи кръга от конкуренцията.

„ За мен е чест, че стигнах дотук в този извънредно сложен и професионален формат “, сподели Янков. Пето място е победа за него и си потегля от шоуто благополучен и задоволен, безапелационен е той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР