Аз завинаги ще остана Ергена! Това свое прозрение сподели Виктор

...
Аз завинаги ще остана Ергена! Това свое прозрение сподели Виктор
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: Този селски прякор ще ми остане завинаги

" Аз вечно ще остана Ергена! Това свое просветление показа Виктор Стоянов, прочут на всички като Ерген номер едно от едноименното хитово риалити.

" Много противен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал “, признава си секссимволът.

Симпатягата, който ще виждаме и в Dancing Stars, твърди, че няма да може да се отърве от купата даже й откакто подписа брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, с изключение на да приема ориста си: " Ще пребивавам с него вечно, какво да върша “.

Ерген номер едно е същински ерген от много време - Виктор е без половинка от няколко месеца. Самоличността на някогашната дама до красавеца е забулена в тайнственост, само че някогашният гребец, ни подсказа малко за техните взаимоотношения: " Когато пътувахме, тя постоянно беше индивидът, които провежда пътуванията. Тя постоянно решаваше къде да вървим и какво да вършим, аз просто бях като принцеса. Разбира се, аз бях с куфарите и карах “, спомня си носталгично Виктор.

Освен че си няма гадже, на Виктор също са му залипсвали и другари.

" Ако дължината на живота ми зависи от това какъв брой ми е мощен общественият живот, то значи напълно скоро ще умра, майтапи се самотният ерген, който мъчно може да откри човек даже и за приятна излизанка по другарски.

Въпреки че околните на фитнес инструктора му се броят на пръсти, то много от неговите познати се обръщат към него за един съвет какво да създадат за половинката си за Св. Валентин.

" Винаги са ме питали приятелите какво да подаряват за Св. Валентин, не знам за какво, само че постоянно са ме мислели за някакъв специалист. Обаче постоянно най-хубав специалист си самият ти. Ти си този, който познава половинката си най-добре - счита опитният с дамите Виктор - " Винаги издаваме в диалозите си какво желаеме и какво обичаме, в случай че успеем да ги чуем тези неща, може да измислим страхотни изненади “, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР