„Аз затова казвам точната стойност отсега, да я знаете 1,9

...
„Аз затова казвам точната стойност отсега, да я знаете 1,9
Коментари Харесай

Вижте първата копка на спасяването на Перник СНИМКИ

„ Аз по тази причина споделям точната стойност занапред, да я знаете 1,9 млн. с Данък добавена стойност. В случай, че има нещо, ще ви известявам, планът ще бъде качен в понеделник на страницата на Министерството на икономиката”, обърна се Караниколов към медиите, съобщи БГНЕС.

Тази заран започнаха строителните действия и изкопните работи по създаване на водопровода от село Мало Бучино до Перник, по който градът да получи вода.

Министърът на стопанската система Емил Караниколов се извини на всички, които ще имат стеснение идващите към 40 дни.

„ Имаме бюджет от 27 039 000 лева с Данък добавена стойност, който е за осъществяване на тази активност тук както и за осъществяване на още две дейности”, сподели Караниколов.

„ За този план особено имаме непредвидени действия към 1 900 000 с Данък добавена стойност, които евентуално ще възстановим, от в този момент го споделям, толкоз са планувани по проекта”, сподели министърът. Той изясни, че във всеки един план има непредвидени действия.  БГНЕС „ Аз по тази причина споделям точната стойност занапред, да я знаете 1,9 млн. с Данък добавена стойност. В случай, че има нещо, ще ви известявам, планът ще бъде качен в понеделник на страницата на Министерството на икономиката”, обърна се Караниколов към медиите.

„ Тук сме, тръбите идват”, съобщи още министърът. Общо 130 камиона се чакат, има график сред 23 дни и 25 дни да е поръчката. Започваме строителство, има машини, има техника и съм сигурен, че в един период до 40 дни ще се справим”, уточни Караниколов и добави, че ще се работи непрекъснато.

Икономическият министър акцентира още, че за последните 4 дни няма загуби в язовир „ Студена”. Но там не престават да си остава към 111 см до мъртвия размер.

„ Язовирът не спада, сега притокът е добър”, сподели от своя страна кметът на Перник Владимиров и изрази вяра с новоизграждащия се тръбопровод, че ще бъде подкрепено за неговото зареждане.
 БГНЕС
„ В момента, в който се построи това наличие и почнем да подаваме по него вода към Перник, стопираме водоподаването от язовир „ Студена” и той ще стартира по допустимо най-бързия метод да се цялостни.

В момента, в който достигнем размер, който ще ни даде по-дългосрочна вероятност, че няма да има риск отново още веднъж да изпаднем в такава рецесия, водният режим ще бъде първо понижен и по-късно отменен”, сподели кметът.
За това какви са оптимистичните периоди, Владимиров уточни, че въпреки всичко подвластен от природата.

„ Тук ще подаваме 300 л в секунда. 300 л в сек няма да взимаме към този момент от бент. „ Студена”, тъй че той ще стартира с по-бързи темпове да се цялостни. В момента, в който достигнем над 10 млн. кубика, ще имаме по-дългосрочна перспектива”, съобщи градоначалникът.а перспектива”, съобщи градоначалникът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР