Аз я наричах Соле“, а тя мен Аморе“, разказа актьорът Една

...
Аз я наричах Соле“, а тя мен Аморе“, разказа актьорът Една
Коментари Харесай

Грешката ми е, че избухнах: Актьорът Васил Драганов още обича Андреа, отрича да е бита

Аз я назовах „ Соле “, а тя мен „ Аморе “, описа актьорът 
„ Една огромна обич за жалост завърши грозно и трагично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме образец за всички за това какъв брой доста могат да се обичат двама индивида. Аз я назовах „ Соле “, а тя мен „ Аморе “.

Имахме в действителност красива обич и нашата щерка се споделя Любов. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих неточности – като най-често публикуваната - да я приема за даденост. Бях дотолкоз привикнал с Андреа, че не ѝ правех похвали, а тя е доста красива. Обичам я към момента и тя го знае. Втора година се пробвах да я помоля за късмет, да обясня, че съм сбъркал и да ѝ го кажа ”. Това показа пред bTV aктьорът Васил Драганов след раздялата със брачната половинка си.

Той прикани жълтата преса да спре с мненията за връзката им, защото това се отразява на децата. Васил и Андреа са със споделено родителство.

„ В момента съм се отдал напълно на децата, благодаря на майка им за непрекъснатата
Всичко за Вашата сватба
помощ, която оказва, макар че физически не ѝ е изцяло допустимо “, сподели артистът.

„ Срещу мен предходната година имаше дело, което аз завоювах на първа инстанция. Бях оневинен, а Андреа реши да апелира. Тогава правата върху децата бяха напълно мои. След това и дадох права и се отхвърлих от суми, които тя ми дължеше. Андреа подаде молба, с цел да спре делото на втора инстанция в името на това да създадем брачно съглашението и да приключим по най-удобния за децата метод “, описа още той.

„ Грешката ми е, че избухнах прочувствено във връзка с приятеля на Андреа, разяснявайки го като една неосъществена персона. Грешка беше, че използвах квалификации. Ако обичаш някой, бит си го, само че в случай че той е избрал различен път, това би трябвало да те радва. На това се изучавам. Научих се и на примирение и на амнистия “, сподели Васил Драганов.

„ Домашно принуждение не е имало. Когато потегли първото дело, Андреа извади записка от " Пирогов ", а не здравно. Извинявам се, че я бях приел за даденост, а по-късно по всякакъв начин се пробвах да я върна. Писали сме неприятни неща, тя също ме е
Всичко за Вашата сватба
обиждала доста - било е обикновено сред хора, които се карат, само че никога това не е ескалирало до принуждение, показа артистът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg