Аз водих едно развлекателно предаване и като бивш участник в

...
Аз водих едно развлекателно предаване и като бивш участник в
Коментари Харесай

Сървайвър приключи, Ваня Джаферович няма да се мъчи

„ Аз водих едно развлекателно предаване и като някогашен участник в него, бях най-подготвен за водещ, тъй като познавах и разбирах играта от вътрешната страна ”.

Това споделя в изявление за Woman.bg Ваня Джаферович, който до през вчерашния ден гледахме в „ Сървайвър ”. Бившият футболист е безапелационен, че до момента в никакъв случай не е получавал укор за неприятния си български, в противен случай: „ Не съм се извинявал за българския си в никакъв случай, не знам от кое място излезе тази информация. Участвал съм в доста формати и обществени събития, бил съм и състезател в „ Сървайвър ” и постоянно бях хвален за положителния си български и неналичието на акцент. Изведнъж в този момент това се трансформира в голям проблем. Наясно съм, че българският не ми е роден, както и че като си водещ би трябвало да приказваш добре.

Но това не е политическо предаване и аз не съм Светльо Иванов с неговите „ 120 минути ”. Смятам, че хората добре схващат какво приказвам. Смяната на водещия е решение на малкия екран и продуцентите. Не ми беше елементарно да понеса целия този хейт, който се изсипа в първите дни, дори съм прелестно сюрпризиран, че прекосих леко през този интервал. Мислех, че негативизмът иска ми се отрази повече. Аз обаче стопирах да чета и проследявам мненията по какъв начин не се оправям и взех решение да се съсредоточвам върху работата си. Смятам, че с всеки идващ епизод ставах по-добър. Може и да не съм съвършеният водещ, нито българският ми е съвършен, само че дадох доста от себе си на предаването. Няма различен, който да може се оправи по-добре от мен с новия правилник на играта, рисковите условия и претрупан снимачен развой. Българският не е елементарен език, само че за мен като хърватин, който приказва славянски език, е непосредствен. Нормално е, откакто не ми е майчин, да имам акцент и някои думи да не произнасям вярно ”.

Джафирович е на мнение, че тимът на известните се е справил добре в предаването, макар че феновете в началото се подразниха от присъединяване на спечелилия Благо и останалите: „ В България има доста почитатели на остарелия „ Сървайвър ” и тази смяна не хареса на феновете, които бяха привикнали с предходния формат на играта. Хората в племето на известните бяха сносно готови и се показаха почтено в игрите ”. Хърватинът можеше да разчита на безрезервната поддържа на жена си Жени и децата:

„ Ние сме толкоз влюбени, както в първия ден на нашето запознанство. Сигурен съм, че по този начин и ще продължим. Преминали сме през всевъзможни моменти-и тежки, и хубави дружно и това ни прави мощни. Това, че сме взели участие в някои излъчвания, не ни прави звезди. Децата са привикнали да ме виждат по малкия екран. Не им тежи нашата популярност, тъй като ги възпитаваме да бъдат естествени хора, без някакви искания и капризи. Ходят в нормално държавно учебно заведение, поддържат връзка със съучениците си, които също са най-обикновени хлапета. Живеем обикновено и сме част от обществото, за никакъв ВИП не може да става въпрос. Звезди са артистите, артистите, ние не сме направи нещо кой знае какъв брой удивително ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР