Аз вече знам, че ще умра тук в България, но

...
Аз вече знам, че ще умра тук в България, но
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Аз останах без традицията да се събирам с децата си

" Аз към този момент знам, че ще умра тук в България, само че децата избягаха от страната, всеки си търси хляба. Аз останах без традицията да се групирам с децата си " - това показа Вежди Рашидов в предаването на Българска национална телевизия " Денят стартира с Георги Любенов ".

" Аз имах една шеметна политическа кариера, работих доста и останах правилен на партията, работих за ГЕРБ почтено и честно. За мен обаче това беше идея, до момента в който беше идея. Но аз желая да приказвам свободно, като свободен актьор, а не да неистина като политик.

Аз именно по тази причина напуснах, с цел да мога да приказвам свободно. Искам като седна измежду хората, да мога да бъда почтен. Имам едно име и желая с него да си отида ", сподели Рашидов.

" Вие от тази сглобка да сте чул думите " общество " и " народ "? Там всеки желае да се изкара по- и най- от другите ", сподели Рашидов. И добави, че щом в живота си хората не усещат никаква смяна към по-добро, значи това политическо говорене няма никакво значение.

Скулпторът сподели още, че вероятно повече няма да върви да приказва по телевизионни студия, тъй като се уморил да приказва за политика, която не ражда нищо.

На 20 февруари Вежди Рашидов открива своя галерия в Барселона. Рашидов е почетен член на Съюза на испанските художници. В Барселона ще покаже свои произведения от разнообразни интервали. Следващата му галерия ще е в Истанбул.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР