Аз вече знам, че ще умра тук в България, но

...
Аз вече знам, че ще умра тук в България, но
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Вече знам, че ще умра тук, в България

" Аз към този момент знам, че ще умра тук в България, само че децата избягаха от страната, всеки си търси хляба. Аз останах без традицията да се групирам с децата си ". Това сподели Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко в предаването на Българска национална телевизия „ Денят стартира с Георги Любенов ".

Аз имах една шеметна политическа кариера, работих доста и останах правилен на партията, работих за почтено и честно. За мен обаче това беше идея, до момента в който беше идея. Но аз желая да приказвам свободно, като свободен актьор, а не да неистина като политик. Аз точно по тази причина напуснах, с цел да мога да приказвам свободно. Искам като седна измежду хората, да мога да бъда почтен. Имам едно име и желая с него да си отида, сподели Рашидов.

„ Вие от тази сглобка да сте чул думите „ общество " и „ народ "? Там всеки желае да се изкара по- и най- от другите ", сподели Рашидов.

И добави, че щом в живота си хората не усещат никаква смяна към по-добро, значи това политическо говорене няма никакво значение.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР