Аз вече се казвам Сомнамбулия Илиева“. Бях 1 ден в

...
Аз вече се казвам Сомнамбулия Илиева“. Бях 1 ден в
Коментари Харесай

Месец след раждането наша известна певица стана сомнамбул

Аз към този момент се споделям " Сомнамбулия Илиева “. Бях 1 ден в следродилна меланхолия, не ми хареса, излязох. Нямам истерични крайности, в които изпадам. Това показа певицата Мария Илиева в предаването " Преди обед “ по bTV единствено месец след раждането на сина си Александър. Певицата призна, че майка ѝ и приятелите доста оказват помощ в развъждането на бебето. " Това ми дава доста сили и успокоение, тъй като другояче надали щях да се оправя “, сподели тя. 

Въпреки това, още тази вечер тя ще има присъединяване на сцена. На въпроса за какво бърза, тя отговори: " Не бързам. Чувствам се добре. Довечера съм в Пловдив за първи път след раждането на Александър. Отивам във Варна по-късно. Аз ще пътувам с него. Искам още от дребен да му покажа света, да му покажа какъв брой прелестни места има “, сподели тя. Все отново по време на пътуванията ще има кой да ѝ оказва помощ с бебето, което още кърми. За бащата на детето Мария описа: " Георги го открих инцидентно. На едно празненство се запознахме. Той даже първоначално май не ме позна. Запознаха ни общи другари “.

На въпроса по кое време решили да основат живот Мария отговори: " Стана непринудено и бързо. Нямаше доста дълго време за размишления и за разбори “.   " Мисля, че е страховит татко и се надявам да бъде подобен “, описа тя за Георги. Двамата имат проекти да заживеят дружно, само че към този момент това не се случва. Певицата си стои в София. " Георги има своите проекти и развиване в Белгия. Съчетаваме нещата. Той пътува “, изясни тя фамилния си живот.   " Искам да бъда майка, каквато е моята. Моята майка е прелестна “, откровена беше Мария.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР