Аз в момента съм под карантина, иначе бих бил директно

...
Аз в момента съм под карантина, иначе бих бил директно
Коментари Харесай

Кирил Петков пред БНТ: Бих говорил с хората на площада, ако не бях под карантина

Аз сега съм под карантина, другояче бих бил непосредствено на площада и бих приказвал с хората, разяснява пред Българска национална телевизия министър председателят Кирил Петков митинга на " Възраждане ".

" Аз съм взел участие в доста митинги и знам, че това е методът на хората да изразят своето мнение. Уважавам формата на митинг като форма за изявление на публично мнение, само че постоянно ме боли, когято видя потърпевши. Това е тъпо ", съобщи министър председателят.

Той прикани да не се разделяме на разнообразни групи, а когато става дума за живота здравето на българите, да се обединим и да приказваме дружно, прикани министър председателят.

" Когато карантината ми завърши, ще приема хора, излъчени от митинга, които са специалисти. Този диалог би трябвало да бъде воден не на база персонални отзиви, той би трябвало да бъде воден от специалисти, които имат рална концепция по какъв начин могат да се подобрят ограниченията "

До късно през нощта е работено върху нов модел на ръководство на коронавирус кризат, основан на един главен фактор - % на запълнените интензивни кревати. Ако ги нямаме налични, рискуваме живота на хората, сподели още Петков.

" Ще управляваме идната вълна на база какъв поцнт от хората към този момент са влезнали на равнище интензивни кревати и това ще предопределя какви ограничения ще взимаме. Чак в четвърта фаза - където 80% от леглата са заети, ще предприемем в действителност строги ограничения "

Каза още, че незабавно ще се съветва с вътрешния министър по отношение на потърпевшите на митинга.

" Площадът сега е в кротичък митинг и тази форма на митинг аз почитам ", съобщи Кирил Петков.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР