“Аз в момента съм, да не кажа голяма дума, жив

...
“Аз в момента съм, да не кажа голяма дума, жив
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Жив труп съм, нещата при мен са на тежка борба

“Аз сега съм, да не кажа огромна дума, жив мъртвец. Светльо (вратарят на “Славия ” Светослав Вуцов, който е наследник на треньора-б.р.) е тук, той ме взе от болничното заведение. Благодарен съм му - за това, което той прави за мен, не знам по какъв начин ще му се отблагодаря. Вдига ме от леглото, смъква ме надолу, подвига ми гащите, обува ми ги, води ме до болничното заведение с колата, връща ме. Има усложнения след травмата. Ще се оправи с тях, уверен съм. Той е мъж с основно М ”, споделя наставникът на втородивизионния “Янтра ” Велислав Вуцов, който приказва пред клубния канал за тежкото си здравословно положение.
Прочетете още
" При мен нещата в действителност са на тежка битка. Изкарах толкоз време по лечебни заведения - на доста мощни медикаменти, инжекции. Дълъг ще е интервалът на възобновяване при мен ", съобщи той.

Вили Вуцов, наследник на именития Иван Вуцов, страда от диабет и това е повода за здравословните му проблеми. 56-годишният експерт е подложен на лекуване, което, естествено, затруднява работата му като треньор. Той обаче прави и невъзможното, с цел да е до момчетата си от " Янтра ".

Те го поддържаха, излизайки с фланели с надпис " С теб сме, Вили " при гостуването на " Спартак " (Пл) в неделя. А след него посветиха успеха с 1:0 на треньора си. 

Пред клубната тв Вили Вуцов разяснява и жребия за 1/16-финалите от шампионата за купата на България, който събра “Янтра ” и “Славия ” за мач в Габрово.

“Дано Светльо не играе против нас, тъй като му споделих, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е отговорен. Така че по-хубаво да гледа в профил. Така или другояче, са го извадили от групата, не са удовлетворени. Там очевидно има други разбирания в “Славия ”. Във вътрешните им политики не се мешам. Ако го задържат до мача с нас в профил, ще е добре ”, споделя Вуцов, очевидно неудовлетворен от статута на сина си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР