Аз в момента не съм зависим от абсолютно никого и

...
Аз в момента не съм зависим от абсолютно никого и
Коментари Харесай

Владо Карамазов с първи думи за скандала с Диана Димитрова

" Аз сега не съм подвластен от безусловно никого и за мен най-големият триумф е,  че извоювах свободата си Мога да върша каквото си пожелая, мога да приказвам каквото си пожелая и не се опасявам от никого и от нищо. И това фактически ми дава сериозен комфорт.  Това е най-големият мой триумф за последните 10 години -  и като като човек, и като създател ", това сподели в предаването  " Важните приказват "  на Радио " Фокус "  актьорът Владимир Карамазов.

" Това беше доста дълъг развой, само че аз безусловно осъзнато преследвах тази независимост ", сподели Карамазов и добави:  " То не е някак си толкоз елементарно да бъдеш свободен, мъчно е да бъдеш самостоятелен ".

Малко преди спектакъла " Опашката ", в който Карамазов сега играе, той взима  изрично решение, че повече не желае да се занимава с таза специалност. И не поради самата специалност, а поради нещата, които се случват вътре, става ясно думите му.

" 20 години аз прекомерно доста изтърпях. Понеже това е една специалност, в която ние работим дружно прекомерно доста огромен кръг хора, всеки със своя си темперамент, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден миг това към този момент доста стартира да ме натоварва в действителност и се отделих. И в действителност " Опашката " беше представлението, което излезе, тъкмо преди по този начин да затръшна вратата. Явор Гърдев (б.р. театралния режисьор Явор Гърдев ), постави крайник пред тази врата и сподели " ела “. И доста се веселя, че по този начин стана, тъй като в живота на човек нищо не е инцидентно ", показа Карамазов.

Актьорът разяснява и настоящата тематика за свадите към Народния спектакъл " Иван Вазов ": " Всъщност сега аз няма да кажа нищо по тази тематика, заради простата причина, че сега се случват там някакви неща, които са някакви податки този спор да се позволи, и по тази причина не желая да сипвам масло в огъня. Имам изрично мнение по въпроса, то е доста извънредно. И единственото, което мога да кажа, че в случай че на някого не му изнася някъде и заради някаква причина не се усеща добре, а пък всички останали се усещат добре, просто би трябвало да стане и да се замине, както аз съм го правил неведнъж. Мисля, че това е най-достойното държание ".

" Когато предходният шеф беше в Народния спектакъл (б.р. Мариус Донкин) аз по никакъв метод не харесвах нещата, които се случват там, и метода, по който той управлява театъра, само че имаше огромна част от екипа на театъра, които харесваха по какъв начин той се оправя. И в действителност моето решение беше, че в неговия интервал от 5 години аз няма да приема нито едно зрелище и не одобрих нито един път да вземам участие в този спектакъл. И мисля, че това е най-достойното – просто станах и си отпътувах. Има задоволително доста подиуми, има задоволително доста театри. Има задоволително доста подиуми за изява, че в случай че някой не му отърва, просто да стане и да напусне. Това е моето мнение ", добави Карамазов.

Той отговори и на въпрос, засягащ разнопосочните отзиви и мнения във връзка нападението над актрисата Дияна Димитрова, спорът ѝ с медиите и тезата, че около побоя над нея ще се възобнови тематиката за " Истанбулската спогодба ":

" Този скандал доста наподобява на другия скандал. И мога да кажа, че доста постоянно хората взимат отношение към нещо, което въобще нито знаят за него, просто четат някакъв статус във " Facebook ", взимат го за чиста монета, и към този момент взимат страна, почват да пишат. Това са цялостни нелепости. Аз това го приписвам на просветеност, такава някаква междинна просветеност на хората. Ако ти си над междинната просветеност, постоянно ще си зададеш някакви въпроси ".

Относно политическата обстановка през последните години и последните месеци Карамазов показа: 

" Аз от политика доста се вардя да се изричам, заради простата причина, че аз като жител имам някаква позиция, само че никога не мога да кажа, че аз съм човек, който обширно се занимава с политиката и следи какво се случва в нея. Не мога да дам решение на въпроса сега по какъв начин да излезем от тая политическа рецесия, а пък и някак си прекомерно доста време ми заема в пространството и във времето, да занимавам с политика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР