Аз управление на ковид кризата от властите не видях. Можеше

...
Аз управление на ковид кризата от властите не видях. Можеше
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Дори президентът издърпа ушите на този здравен министър, който нищо не направи за К19

Аз ръководство на коронавирус рецесията от управляващите не видях. Можеше да бъдат имунизирани повече хора. Ако индивидът, който стои най-отпред не беше затулен антиваксър, можеше. Който в първото си послание  като министър не сподели, че има подозрение в качеството на имунизациите. 

Това разяснява в ефира на бТВ някогашният здравен министър Костадин Ангелов. 

Бойко Борисов сподели, че имунизациите са с изминал период на валидност, тъй като хората ни се оплакаха от това. Но здравният министър трябваше да направи конференция и да каже, че този период е продължен, уточни той.

Ако здравният министър беше човек, на който лекарите му имат доверие, сиктемата щеше да се ръководи елементарно и добре. Когато ГЕРБ беше на власт имаше доста хора, които желаеха да се имунизират. Достигна се до 60% искащи. Ние ги мотивирахме да изберат имунизацията и най-после пристигна един човек, който стопи желаещитетри пъти, уточни той.

Този човек не събра народен щаб, на този човек президента му издърпа ушите, когато  през август го върна от морето и му сподели да спре да се занимава с инспекции за нови частни лечебни заведения, а да стартира да се занимава с ръководство на коронавирус рецесията, напомни Ангелов.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР