Аз умисля, че всички трябва да са доволни от това,

...
Аз умисля, че всички трябва да са доволни от това,
Коментари Харесай

Велинов: Искам титла, купа и Шампионска лига за ЦСКА

" Аз умисля, че всички би трябвало да са удовлетворени от това, което ЦСКА демонстрира досега. Всички би трябвало да са удовлетворени от това, което се случва. Този път към този момент знаем каква е рецептата и това е с помощта на треньора Саша Илич и футболистите, както и на управлението. Всичко върви в вярната посока. За мен се получи прелестен мач за гледане против Спартак Вн ", сподели легендата на ЦСКА Георги Велинов пред " Мач Телеграф ".

" Мисля, че ЦСКА победи справедливо. Имахме много положения, само че ги изпуснахме. Важното е, че едно от тях влезе. Густаво Бусато избави това, което имаше и отново ЦСКА победи. Може да е с 1:0, само че е победа. Димитър Пенев е споделил, че и половин на нула да е резултатът, значимо е да е за нас ", съобщи с усмивка легендата.

" Това, което желая аз, е да станем първенци, да вземем Купата на България и да влезем в Шампионска лига. Това желая! Пожелал съм си го и ще се сбъдне, уповавам се. Дали печелиш с 1:0, или с 5:0, не е от голяма важност. Важна е успеха и трите точки да са в актива на " армейците ". От този миг нататък е значимо само и единствено успеха във всеки един дуел. Четири точки преднина пред Лудогорец мисля, че са изцяло задоволителни. Авансът е добър. Мисля, че тимът е добре във всички линии, само че има накъде да се надгражда. Може още малко да се поработи върху това, футболистите да са в по-добра кондиция в края на мачовете. Тобиас Хайнц е доста класен футболист. Вижда се, че е доста образован състезател. Взехме един нов през зимата, само че несъмнено доста класен. То си проличава в придвижванията му по терена и мисълта, с която играе. Вижда се с просто око и имаме всичко належащо да преследваме купата. Успяха да надградят през зимата ", продължи той и за свършек сподели:

" Желая доста триумф на националния тим и се надявам да ни зарадват с победи в идните мачове с Черна гора и Унгария ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР