Аз трудно се уча на търпение, но и вие не

...
Аз трудно се уча на търпение, но и вие не
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров: Моля ви, мирясайте

Аз мъчно се изучавам на самообладание, само че и вие не ми помагате! Що за дивотия? Слагам този пост (един от многото подобни) с молба всички ПР акции и пишман спасители на Съни да мирясат! Аз съзнателно се върша, че не виждам, само че и вие не спирате!!!!! Всеки който се е опитал да си запише точка, ползвайки името му си знае...... Очаквам идващите спасители да се появят на бял кон и с гръмки думи. Това написа в профила си във Facebook брачната половинка на алпиниста Боян Петров - Радослава Ненова, откакто учител в Университета по архитектура, строителство и геодезия направи реклама на хранителни добавки с изказванието, че те са можели да спасят живота на изчезналия в Хималаите планинар.

Ненова бе безапелационна, че не е била запитана, нито пък е давала каквото и да било единодушие за потребление името на Боян Петров.

" Това е цялостна нелепост. Когато ми споделиха за този пост, аз взех решение да го подмина, тъй като това не е индивидуален случай. Нека обаче този случай послужи за наставление на останалите. Всички са наясно с моето мнение, в това число и той (доц. Георги Иванов от УАСГ- бел.ред) ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР