Аз смятам, че господин Горанов е успешен финансов министър. Ако

...
Аз смятам, че господин Горанов е успешен финансов министър. Ако
Коментари Харесай

Тома Биков: За 30 години Божков нищо не произведе за България, освен търкане на билетчета и казина

 " Аз считам, че господин Горанов е сполучлив финансов министър. Ако става въпрос за съответните SMS-и на Васил Божков, аз към този момент няколко дни ги чета и не мога да схвана какъв е казусът ", сподели в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Според него надали Владислав Горанов е направил някаква услуга на Божков.

" Смятам, че господин Божков се пробва да построи някаква защитна теза, да провокира някакви разколебавания в държавното управление. Това, което пуска досега е едно нищо ".

Депутатът съобщи, че Божков много дълго време е упражнявал власт без да върви на избори.

" За 30 години аз не знам какво създаде той за тази страна, с изключение на триене на билетчета и казина, и една банкрутирала пътна компания. Самочувствието, с което приказва за независимост и правова страна ми се коства малко допълнително. Разбира се, той е в правото си да се пази и би било по-добре да пристигна и да се отбрани пред съда, а не да стои в Дубай и да се включва по телефона когато желае той.

Сред препоръчаните спешни ограничения е 9% Данък добавена стойност за рестораньори и хотелиери. Задено с това се предлага и увеличение на минималния застрахователен приход ".

" Това е в поддръжка на самите служащи, само че това сигурно ще даде и повече доходи в Национален осигурителен институт ".

Според него непроменянето на налозите е по принцип правино виждане, само че ние се намираме в спешна обстановка.

Относно държавните бензиностанции Биков изясни, че това е още един инструмент за регулация на този пазар. Голямата цел е диверсификация на данъчните хранилища и да се даде опция за пазарни връзки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР