Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а президентът

...
Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а президентът
Коментари Харесай

Борисов: Карам си сам джипа, а Радев се вози в бронирани Мерцедеси

Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а президентът Румен Радев се вози на бронирани Мерцедеси, разяснява министър председателят Бойко Боирсов на постоянния си тур с джипката в четвъртък, когато инспектира напредъка по строителните действия на автомагистрала " Европа “.

" Да върви пешком. Или другите сътрудници. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, по тази причина го употребяваме. Ако се возиш на Мерцедес не е ужасно, само че в случай че си караш джипката и си вършиш работата, би трябвало да те разясняват. Нека ме разясняват. Всичко това е било поляни, скали и гори “, сподели Борисов, който постоянно е обект на рецензии, че. В началото на предизборната акция от Българска социалистическа партия обявиха, че обиколките на Борисов из страната, правени със длъжностен превоз и защита от НСО, са нарушаване на Изборния кодекс. Изборният кодекс не разрешава безплатното потребление на обществен административен запас по време на предизборната акция.



Според закона " обществен административен запас " са бюджетни средства, пространства, коли, самолети и други транспортни средства, съоръжение и други движими и недвижими движимости - държавна или общинска благосъстоятелност, предоставени на администрацията, държавните и локалните органи, и държавните и общинските предприятия, както и трудът на чиновниците в администрацията.

Централната изборна комисия дали министър председателят Бойко Борисов, който е и претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС, нарушава или не закона с обиколните из страната и раздаването на бюджетни средства по време на предизборната акция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР