Аз ще ти помогна“ – това са единствените думи, отправени

...
Аз ще ти помогна“ – това са единствените думи, отправени
Коментари Харесай

Палачът на гадателката Тони ѝ казал: „Аз ще ти помогна!“, секунда преди да я залее с киселина

„ Аз ще ти оказа помощ “ – това са единствените думи, отправени от мъжа към гадателката Тони, секунда преди да я залее със сярна киселина.
Прочетете още
Припомняме, че късно нощес са били арестувани физическият причинител на закононарушението, осъществено в жилището на жертвата в Пловдив, както и помагачът му.

„ Беше доста тежка интервенция и денонощна работа на Министерство на вътрешните работи, взаимно с прокуратурата. В резултат на това са задържани 42-годишният Й.Ц. и 51-годишният В.В. от Враца. Те са задържани късно нощес във Враца. Криминално проявени са, няма данни за трудова ангажираност “, уточни районният прокурор на Пловдив Петър Петров на брифинг през днешния ден.

Прекият причинител е престъпно проявен. Осъждан е за кражба на автомобил и е в изпитателния период на условната си присъда.  

 

Зам.-районният прокурор Атанас Илиев дефинира дейностите на двамата като извънредно тайни. 

„ Извършителят и помагачът му идват от Враца в Пловдив с джип като авансово са подготвили маршрута, по който ще минат. Извършителят е оставен в региона на блока на дамата. Насочвайки се към него е носил здравна маска и каскет и яке с висока яка, които да затруднят разпознаването му “, описа прокурор Петров.

При влизането във входа на Тони, мъжът си поставил ръкавици и калцуни, след което се качил на етажа на дамата и непосредствено влезнал в жилището ѝ. По думите на проверяващите той е знаел извънредно тъкмо къде се намира домът на гадателката, както и че вратата е отворена.

„ Влиза и съвсем незабавно след въпроса от нейна страна „ Как да ви оказа помощ? “, той дава отговор: „ Аз ще ти оказа помощ. “ И я залива със сярна киселина “, описа Петров.

Гадателката на карти „ Таро “ Тони е с 12% наранена кожа и трета степен химически изгаряния. Засегнати са лицето ѝ, шията, гръдният панер, лявата ръка и левият крайник.

След закононарушението, причинителят напуснал входа и по различен маршрут стигнал до автомобила, след което мигновено двамата мъже отпътували за Враца.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР