Аз ще съм гласът на софиянци тук, обяви днес Борис

...
Аз ще съм гласът на софиянци тук, обяви днес Борис
Коментари Харесай

Борис Бонев пред общинския съвет: Аз ще съм гласът на софиянци тук

Аз ще съм гласът на софиянци тук, разгласи през днешния ден Борис Бонев, който е единственият самостоятелен общински консултант в новия общински съвет. В словото си представителят на " Спаси София " поддържа всички положителни хрумвания за бистрота в бъдещата работа на Столичната община.

Той групира в пет тематики главните проблеми на София: презастрояването, градският превоз, който би трябвало да стане желан от софиянци, нечистият въздух, паркирането и хаосът в града, както и качеството на градската среда в кварталите.

Той прикани общинските съветници да прояват храброст и да поддържат драконовски ограничения против замърсяването на въздуха. " 900 души умират прибързано всяка година затова ", оповести той и изиска да се обърне данъчния модел, " с цел да заплащат повече транспортните средства, които замърсяват ".

Как Скопие и Белград могат да строят 7-8-10-етажни паркинги, а а София не може, полемизира той. И попита къде отиват парите от синя и зелена зона, откакто с тях би трябвало да се построяват паркинги, а това не се случва. Според него се постанова възобновяване на управленията и работата на Столичния инспекторат, Центъра за градска подвижност и транспортните сдружения, съответно " Столичен електротранспорт ".

Бонев ще упорства за създаване на монтажни паркинги в кварталите, както и за цялостни поправки на улиците и междублоковите пространства там. Той разгласи себе си за представител на софиянци в общинския съвет и сподели, че е подготвен да докара специалисти от чужбина, които да работят за положителното развиване на града.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (478)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР