Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези

...
Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези
Коментари Харесай

Цветанов се разплака: Лоша дума за Борисов няма да кажа

" Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези 40 дни бях правилен, предан, не споделих и една дума. Не считам, че е редно, може би е единствено негово право да дава оценки на всеки един от нас, само че аз считам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш самообладание, да бъдеш убеден в това, което си взел като решение. Аз се гордея с това, че познавам Веско Маринов ". Това съобщи по Би Ти Ви Цветан Цветанов, откакто тази седмица подаде оставка от всички управителни постове на ГЕРБ.

Водещата съобщи на Цветанов, че той е на 2 метра от нея и тя вижда очите му, които са цялостни със сълзи, на което той отговори: " Това е напълно обикновено, аз съм сензитивен човек и взимам решенията си напълно осъзнато. Нищо от казаното от премиера, не ме нарани, тъй като може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години. Това е неговото държание, неговата оценка. Мисля, че хората ще дадат оценка – не аз, не той. ".

" Многообразието от разнообразни визии не би трябвало да те прави да даваш отрицателна оценка, аз с Веско Маринов се срещнах когато бях заместител кмет в столична община. Той е доста ранима душа, само че в случай че не е с тези си качества, той нямаше да бъде Веско Маринов ". Така разяснява той думите на Борисов за Веселин Маринов.

За решението да подаде оставка той сподели: " Взех решението, разсъждавайки над 40 дни и когато отидох при Борисов във вторник, единствено да уточня, че предходната вечер приказвах със брачната половинка си до 2 през нощта. Проведохме 3 часа и половина диалог. Третият вид беше да остана в партията, само че да нямам никакви контакти и изяви, само че това редно ли е? ", попита Цветанов. " Казах, че разновидностите са единствено два, или работим както до момента, или си потеглям. Идва един миг, когато единият споделя, че към този момент не си необходим, аз това нещо го чувствам. Усещам, че има съмнение, което не е съществувало до момента ".

" Аз не съм човек, който ще постави персоналното пред националното, партийното. Затова Борисов е в правото си да приказва каквото желае, само че и аз имам права и мога да приказвам, неприятна дума за Борисов няма да кажа, само че мога да разясня политически решения, които съгласно мен са неверни. Аз съм бил постоянно за евроатлантическата позиция на страната ".

" Аз му благодаря, че през тези 1 години работихме дружно. Всичко, което се е случвало в партията, съм го споделял с Борисов ", безапелационен беше Цветанов.

Той съобщи, че няма никаква информация, с която да държи премиера.

Относно новия апартамент той съобщи, че имало доста спекулации. " Замених двете жилища 200 квадрата със жилище, което е 239 квадрата и съм доплатил 100 000 лева От всички притежатели в нашата кооперация аз може би съм с най-скъпата цена. Тя не е под 1100 евро ". Това ми е единственото главно жилище. Аз други собствености нямам, мит е, че съм си взел следващия апартамент ".

За връзките си с " Артекс " той сподели: " Със семейство Мирянови се запознахме през 2017 година, скърбя, че с това семейство се случиха толкоз неволи. Доколкото сме си говорили, те в никакъв случай не са кандидатствали за социална поръчка, те са били вложител на парцели, които са придобивали от пазаруването с частни лица. Семейно сме се виждали единствено един път. Но аз се удивлявам на хората, които са съумели в живота, тъй като компанията " Артекс " е на 20 години. Чувал съм от други хора, че семейство Мирянови са отказвали на хора с неприятна известност да си закупят апартамент, без значение от цената ". Цветанов беше безапелационен, че не е лобирал за Мирянови и че не ги е предизвестил за инспекцията.

" Ще бъда редови член. Смятам, че сега единствено съм закачил шпайковете на стената. Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите визии. Аз дадох всичко от себе си ", сподели Цветанов. И добави, че имал към този момент нови оферти в това число и политическо предложение от партия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР