Аз ще остана общински съветник четири години, ако не стана

...
Аз ще остана общински съветник четири години, ако не стана
Коментари Харесай

Хекимян: Аз съм задавал на Борисов най-неудобните въпроси, показвал съм най-много карикатури с него

" Аз ще остана общински консултант четири години, в случай че не стана кмет, тъй като желая да работя за София, само че подобен проблем не съществува ". Това сподели в ефира на Българската национална телевизия претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София и лидер на листата за общински съветници.

" Получих позвъняване от Бойко Борисов. Разбрах каква е задачата и предлагането, след което имахме среща. Поисках време да помисля, в това време се срещнах и попитах като публицист за всички елементи, които ще съпътстват една сходна кандидатура. Ще имам цялостната независимост да работя с екипа, с който желая да работя. Това е извънредно значимо, човек да вземе осведоменото решение ", обясни още подбности към карикатурата си някогашният публицист.

" Аз го загатнах и при първата си поява пред публицистите. Дошъл съм в София като студент, влюбил съм се в града през цялото време. Всеки ден извървявах пътя до университета пеш и се влюбих в този град. Като публицист започнах да пребивавам с проблемите на този град. Имам увереността за себе си, че познавам проблемите на София, знам какво желаят софиянци и по какъв начин работят институциите ", описа още той.

По думите му да бъде кмет е нещо, което е желал, само че се е уведомил преди да вземе " съдбоносното решение ". Хекимян е уверен, че желае да го направи, тъй като постоянно е " горял с проблемите на София ". 

" Аз няма от какво да се тормозя. Целият ми път до момента е минал пред камерите, хората ме познават и аз съм покрай тях. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, би трябвало да бъдат спрени и по тази причина желая да ги спра ", безапелационен бе той.

" В момента връзките ми с Бойко Борисов са професионални, каквито са били и през годините. Възнамерявам да работя по разпоредбите. Борисов го познавам в качеството си на кореспондент, когато съм бил по събития с него. Всеки един човек, който е справедлив и помни историята, ще знае, че аз съм индивидът, който е задавал най-неудобните въпроси на Бойко Борисов. Аз съм индивидът, който е показвал най-вече карикатури на него ", акцентира още Антон Хекимян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР