Аз сериозно обмислям дали да се кандидатирам за президент на

...
Аз сериозно обмислям дали да се кандидатирам за президент на
Коментари Харесай

Бизнесмен скочи на двупартийната система в САЩ

Аз съществено премислям дали да се кандидатирам за президент на Съединени американски щати, съобщи Хауърд Шулц, съобщи Би Би Си.

Предприемачът, който бе основен изпълнителен шеф на веригата от кафенета Starbucks, съобщи, че може да стане самостоятелен кандидат за Белия дом на изборите на 3 ноември 2020 година " Смятам, че извънредно време да сложим завършек на двупартийната система, която раздели и продължава да разделя Съединени американски щати ", написа той в Twitter. "Да се опитаме да обединим хората ", добави предприемачът в системата за микроблогове.

65-годишният Шулц напусна поста си през юни. Той работеше в компанията от 1982 година Кандидатът за държавен глава стартира като продавач, само че се издигна. По време на неговото ръководство веригата от 11 магазина в Сиатъл стана международна марка с обекти в към 70 страни.

Основните партии в Съединени американски щати са две – Републиканската, от която бе излъчен сегашният президент Доналд Тръмп, и Демократическата - на предходния собственик на Белия дом Барак Обама.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР