Аз се омъжих на 13 години. Сега съм на 16

...
Аз се омъжих на 13 години. Сега съм на 16
Коментари Харесай

16-годишната ромка, която роди в такси: Мечтата ми беше да се омъжа

Аз се омъжих на 13 години. Сега съм на 16 години. Гледах хората към мен по какъв начин се омъжват и желаех. Не желаех да отивам на учебно заведение и да изучавам. Мечтите ми бяха да се омъжа.

Това сподели пред камерата на Нова телевизия 16-годишната Мирена от село Малко Кадиево, която роди сина си Атанас в такси преди няколко дни. Тя може да чете и написа, само че е учила единствено до 5 клас. "Не разбрах, че ще раждам. Много ме болеше. Казах на майка ми, влязохме в таксито и тръгнахме. Не съм си представяла, че ще родя в такси. Хубаво, че водачът звънна на колата за спешна помощ, че нямахме ваучер в нашия телефон. Не си го припомням по какъв начин се споделяше, нито таксиметровата компания, нито номера на колата ", добави тя и сподели, че му е доста признателна.

Шофьорът се споделя Пламен и от половин година кара такси. Не желае да се демонстрира пред камерите, тъй като счита, че с положителното не трябва да се парадира, а е нямало какво друго да направи. Спомня си този 18 август и един сигнал. 10 минути за появяването на нов живот. А по-късно очакване на кола за спешна помощ с бебе, преди малко родено на седалката в таксито. И въпреки да не се познават и двамата си желаят здраве.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР