Аз се гордея, че съм българин, защото не съм русофоб,

...
Аз се гордея, че съм българин, защото не съм русофоб,
Коментари Харесай

Иван Тренев: Ние българите трябва да изразяваме национална българска позиция!

Аз се гордея, че съм българин, тъй като не съм русофоб, само че още повече се гордея, че съм българин, тъй като не съм русофил!

От позиция на националните ни ползи и политическата обстановка, която към този момент се разраства освен в Европа, само че и страни от евразийския съюз вземат държавно обществено мнение в това число и неутралитет!
Паметникът на Свободата на връх Шипка има по-голямо значение даже от паметника на Свободата в Съединени американски щати!Това не е единствено нашата благодарност на саможертвата на достойните наши предшественици опълченци, само че това е израз на отношението ни към демокрацията, свободата, равенството и братството, което е в основата на българската държавност още от нейното основаване!Ние би трябвало да се гордеем, че сме българи, тъй като сме най-ранната страна в Европа, само че и в това петвековно османско робство сме запазили нашата същина! Подчертавам, че позицията, която би трябвало да показваме е отношението ни към страните Беларус, Украйна и Русия. Нека не не помнят българите, че те са били в състава на една от античните български страни Стара Велика България от втората половина на седми век – по този начин наречената Кубратова България – те са Московско, Новгородско и Киевско княжество и са били част от българската държавност и просвета. Когато приказваме от наша позиция като българи и страна България, би трябвало да оценяваме историческите обстоятелства такива каквито са и да не се подвеждаме по разнообразни на първо място едностранчиви и политически ангажирани тези, а да пазиме нашето достолепие, както са го защитавали нашите предшественици! Това, което се случи на 3 март на връх Шипка на Паметника на Свободата е скверно. То бе провокирано от едни самозабравили се патриотари! По този метод се излагаме като страна и народ пред света! Освен партийнополитически припирни и закачки нямаше публично мнение и от страна на президентството, и други институции…

Относно Украйна И Русия…

Тези, които знаят какво се случва, а не тези, които разясняват след събитията знаят Истината за Украйна и Русия. Те знаят и какво е научното наличие на понятието война и какво е юридическото й значение. Това, което се прави оценка като война в Украйна днес… не е война! Това са военни интервенции против радикалните национлаисти, наследниците на Степан Бандера ( 1909 -1959) – фашист по метода и дейностите си по време на Втората международна война! Това, което се прави от страна на другите неонацистки групировки са най-вече с наемници! Повтарям, че това не е война! Случващото се през днешния ден в източната част на Украйна не се прави от постоянните съветски войски, а от страна на милицията на Донецка и Логанска национални република. Те са в състава на съветската федерация. Ние в България не получаваме същинска информация във връзка с същинските процеси и събития там. Над 6 милиона лъжливи вести и над 500 платени уеб сайтове, и по данни на разнообразни неангажирани уеб сайтове с някогашни разузнавачи са финансирани с над 5 милиона $! Не можем да вземаме страна по даден въпрос без да вземем информация от двете страни!
Цялата военна инфраструктура в Украйна е съвсем унищожена. Действията, които се водят в източната част на Украйна или по западната част на двете национални републики не се водят от постоянни съветски войски! Там няма съветска войска! Още едно значимо нещо е лъжата за заличаването на Запорожката атомна централа от руснаци! Има имената на четири ръководители, които са запалили образователния център. След това със сигнални ракети през нощта с дрон са снимали,че това са ракети, които са изпратени от съветските войски! Така излъгаха света, че руснаците създали опит да взривят атомната централа. Атомната Запорошка централа не е взривена, тъй като другояче щеше да бъде инфектиран половин сибир! Този акт беше изработен по разпореждане на Володимир Зеленски, с цел да може да се стационират през това време ракети с нуклеарно оръжие! Украйна няма потенциал да поддържа тази технология! Това значи, че други ще командват и поддържат нуклеарната техника!

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЕРТВА НА ТОВА, КОЕТО съдебна експертиза СЛУЧВА В УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ТОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ В ТАЗИ ЦЯЛОСТ! ЩЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НА СТАРИТЕ ДЕМОКРАЦИИ И СЛЕДВАЩОТО СА ЕВРОРЕГИОНИ. ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НА ПУТИН РЕШЕНИЕ! ЩЕ съдебна експертиза ПОЛУЧИ ФЕДЕРАТИВНА РЕПУБЛИКА УКРАЙНА С ЧЕТИРИ АНКЛАВА!В БЪЛГАРИЯ съдебна експертиза ПРЕДВИЖДА ДА СТАНЕ СЪЩОТО! МИСЛЕТЕ!
В УКРАЙНА СА ЗАГИНАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 15 000 ДУШИ ОТ БАНДЕРОВЦИТЕ И НАД 100 ЗВЕРСКИ УБИТИ ДЕЦА! В БЪЛГАРИЯ ДНЕС ИМА ЦЕНЗУРА СРЕЩУ ИСТИНАТА! ЗАЩО съдебна експертиза ЗАБРАНЯВАТ РУСКИТЕ КАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ!?
НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ, А НЕ ДА съдебна експертиза ЛАШКАМЕ В ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПОСОКА!
НЕКА ВСИЧКИ ЗАПАЗЯТ СПОКОЙСТВИЕ И ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ. А ОНОВА КОЕТО НИ СВЪРЗВА С БРАТКСИТЕ НАРОДИ В УКРАЙНА, РУСИЯ, БЕЛАРУС ДА СТОИ В ОСНОВИТЕ НА НАШАТА ПОЗИЦИЯ!

създател: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР