Аз считам, че за истината няма работно време, тя е

...
Аз считам, че за истината няма работно време, тя е
Коментари Харесай

Михайлов: Съзнателно се укрива от обществото къде отиват оръжията

Аз смятам, че за истината няма работно време, тя е добре пристигнала постоянно. Хора, които практикуват неистина и изнуда са едни и същи. За страдание всички неща, които предсказах бяха потвърдени.

Това съобщи Александър Михайлов, някогашен шеф на „ Кинтекс ”, пред бТВ.

Михайлов сподели, че договорът, поради който ДАНС влязоха в „ Кинтекс ” е бил подписан обратно във времето. „ Аз прекратих контракта, а новоназначените го върнаха назад ”, акцентира той. Бившият шеф на „ Кинтекс ” посочи, че тъкмо 1 ден откакто Нинова е предала на служебния министър властта и откакто Александър Павлов схваща, че ще е уволнен, превежда 187 хиляди $ в дубайска компания.

Той изясни, че не е значимо по кое време се е случило, а при кого. ” Това мероприятие е било квалифицирано, нищо чудно то да е било за да компрометира новия министър ”, уточни някогашният шеф на „ Кинтект ”. Михайлов сподели, че той е спрял заплащането към въпросната компания, тъй като съгласно 5-6 отчета подписани от специалисти с 20-30 годишен стаж е видял, че тази компания не работи. „ Който не работи, не трябва да му се заплаща ”, безапелационен е той.

Михайлов съобщи, че съгласно него е очевадна връзката сред войната в Украйна и нарастването на броя на оръжия, които България е изнасяла. „ Ако следваме логиката на Нинова, че не знае къде отива нашето оръжие, дано да приемем, че може да отива и за терористична формация ”, сподели той и добави, че даже и украинският външен министър е присъединил България в листата от страни, които подкрепят с оръжия.

Бившият шеф на „ Кинтекс ” посочи, че той не се опълчва против оръжейния бизнес, „ аз подлагам на критика, че изцяло умишлено се укрива от обществото къде отиват оръжията ”, акцентира Михайлов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР