Аз също бях частично изненадан, но в крайна сметка това

...
Аз също бях частично изненадан, но в крайна сметка това
Коментари Харесай

Сандов за оставката на Янев: Бях частично изненадан, но това е решение на министър-председателя

Аз също бях отчасти сюрпризиран, само че в последна сметка това е разяснява Сандов.

Той е предложил министър Янев и той е този, който може да предложи да бъде отдръпнат. Така че, аз се уповавам на неговото умозаключение в цялата тази обстановка да бъде отдръпнат. Знаете, намираме се в необикновен миг и е значимо да сме сигурни в това, което вършим. Вярвам, че преценката на министър-председателя е вярна, разяснява Сандов.
Относно позицията на страната за спора в Украйна, той съобщи:

В метода, по който България взе участие в тази поддръжка и като цяло реагира на тази рецесия, разнобой по-скоро няма. Има по-скоро по изключително мнение на един от сътрудниците. То е ясно - те го показват напълно очевидно, само че това не може да докара до някакви по-сериозни разцепления вътре в обединението. Сега е значимо по този начин, както цяла Европа, цивилизованият свят е единен, по този начин и ние в България, и в държавното управление, и в Народното събрание да бъдем също обединени, тъй като това е метода да се отговори на една такава рецесия.

Следим оптимално в детайли обстановката, както от България, по този начин и от интернационалните принадлежности за достъп до данни, с цел да сме сигурни, че българското население няма да бъде изложено на някакъв риск и в случай че има подобен риск, то ще бъде осведомено с всички ограничения, които би трябвало да бъдат подхванати, добави Сандов.

Още в деня на военната офанзива в Украйна ние сме разискали с премиера всички ограничения, които би трябвало да се вземат при всевъзможни сюжети, в това число този. На този стадий няма повредена инфраструктура на нуклеарния комплекс, който може да провокира подобен сериозен проблем, само че има нараснало радиационно равнище в региона на Чернобил, поради прекосяването на тежки машини. Няма мощен вятър, който да може да донесе част от това замърсяване или най-малко сериозна част от това замърсяване. Притеснението ни е да не се стигне до увреждането на по-сериозна част от нуклеарния боеприпас и изобщо от нуклеарния комплекс. В Украйна както и да не се употребява нуклеарен боеприпас от страна на Русия - въпрос в действителност на човешки правила е това да не се случва. Няма задоволително доста интернационалните конвенции, виждаме, че Русия не съблюдава интернационалното право, тъй че ние би трябвало да сме готови и да можем да реагираме във всеки един идващ миг.

Колкото до рафинериите и газопроводите, които са обект на военни офанзиви в Украйна - там има екологично замърсяване и сигурно пострадали са главно хората, които са наоколо до този регион и ние съчувстваме на жителите на Украйна, които с изключение на военната инвазия, сега са подложени и на мощно замърсяване на околната среда, разяснява Сандов, представен от Българска национална телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР