Аз самият вчера бях изумен колко ги е страх от

...
Аз самият вчера бях изумен колко ги е страх от
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Силистра: Партията на посредниците ни постави в ситуацията на сварената жаба

" Аз самият през вчерашния ден бях учуден какъв брой ги е боязън от нас. Българска социалистическа партия изобщо не приказват за победа. Те се чудят единствено по какъв начин да се прилепят към някого. Същото важи и за Демократична България, която бяха в дясно от нас, а в този момент са в доста ляво, една лодка хора ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гласоподаватели.

Миналата година имаше избори, в този момент отново. Все по-скъпо – 80 млн. лева ще излязат в този момент. Над 600-700 млн. до момента. За какво харчим тези пари? Да си чешем езиците ли?, запита водачът на ГЕРБ.

" За страдание нищо не се надгради над нас, нито „ Хемус “, нито тази към Русе. Най-голямата горделивост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че стопират пътя към Русе. Всичко завърши и парите похарчиха. Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което би трябвало да ви кажа, само че въпреки всичко имате опция да сравнявате какво може да се случи. 2020 година токът при възрастният Борисов – 75,63 лева При младият Петков – 846,59 лева Избирайте сами. Ние можем да върнем цената, най-малко с 50-60% да не кажа и повече, тъй като въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ „ Козлодуй “, който сега ви дава тока на 45 лева, а виждате какво става поради медиаторите – близки на няколко индивида. Избирайте сами, няма да ви пропагандирам, продължи водачът на ГЕРБ.  837% е нарастването на природния газ. Виждате на бензиностанциите какви са цените, сподели Борисов. Той сподели скица на рафинерията в Бургас, откъдето може да се вкара уралски и съветски петрол, а той се изнася за Швейцария, изясни той. Ако те не се съгласят да си вкараме нашият петрол, ще им вкараме мито. С 1 лева мога да смъква цената незабавно и те това не го оборват. Поставени съм с тази партия на медиаторите в същата обстановка като в жабата в тенджерата – като я пуснеш във вряла вода и тя ще избяга, само че в случай че загряваш водата постепенно, ще я свариш ", уточни Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/555998196214375
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР