Aз самият, щом ми дойде ред, готов съм и пръв,

...
Aз самият, щом ми дойде ред, готов съм и пръв,
Коментари Харесай

Борисов: Готов съм и пръв, обаче - щом ми дойде ред, се ваксинирам

Aз самият, щом ми пристигна ред, подготвен съм и пръв, обаче - щом ми пристигна ред, се имунизирам. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов в база на държавната компания за ваксини “БулБио “, на която по-рано кабинетът отпусна обещаните напролет 22 млн. лева за капиталови планове.

“Минават, в това число и артистите, които са по театрите, и те. Станем ли подготвени за няколко дни с първата линия - тъй като тя би трябвало да върви по едно и също време - доктори, възрастни хора, служители на реда, артистите на първа линия и от всички останали. Заставаме с сътрудниците, ваксинирате ни, когато ни пристигна ред. За да се спасим от такива приказки, които може да има “, сподели Борисов.

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че първите доставки на ваксина у нас се чака да са при започване на януари 2021 година



По-рано държавното управление за 3 капиталови плана: създаване на нова, спомагателна индустриална линия за БЦЖ ваксина, реставрация на лаборатория за произвеждане на човешки кръвни артикули, както и възобновяване на производството на антитоксични серуми от конска плазма.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР